728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

Sabtu, 23 Julai 2016

Selamat Hari Sabtu

Assalamu'alaikum.
Selamat Hari Sabtu. Salam Hujung Minggu.

Alhamdulillah, tugasan saya di luar selesai sehari lebih awal daripada yang dijangkakan. Bolehlah balik rumah bersantai-santai di tower. Update entri baru sikit, blogwalking raya sikit,...balas komen sikit,...
Oh, nak tunjuk nombor cantik,...captured minggu lepas.

Cantik kan?
Kalau dapat buat phone number ni bestnya! Err,..ke akan buat saya lagi keliru?! Hihihi nombor telefon saya sekarang ada banyak nombor 3. Setiap kali nak beri nombor contact pada orang, setiap kali itulah saya kena toleh pada Bott untuk confirmkan nombor saya. OK. Selingan je. 

Apapun, terima kasih kepada kalian semua kerana menyumbang meningkatkan jejak tamu FAMF Tower. Tanpa kalian, blog picisan ini memang takkan ke mana. Bagi yang nak exercise mata dan cuba nasib, jangan lupa Cari Nama Tetamu Hebat Jun. Ada hadiah raya untuk yang berjaya kenal pasti 12 nama pengomen tegar FAMF Tower bulan lepas.


Hari ni seharian standby di rumah. Ada tukang rumah datang untuk baiki perabung. Sambil itu nak selesaikan apa yang patut. Termasuklah di bawah ini,..


Pasca raya. Pulang pinggan jiran-jiran dan kenalan. Terima kasih kerana mengenyangkan saya. Terima kasih kerana sediakan stok makanan untuk saya. Kebetulan raya hari tu saya kurang sihat, tak larat nak masak. Air tangan mereka inilah yang jadi santapan saya.

OK, till then. Selamat berhujung minggu. Enjoy your weekend!

48 ulasan:

  1. haa cntik sgt nombor tu.. kalau dpt no fon mcm gitu mmg best,. sng nk ingt.. hehe

    selamat berhujung mggu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan... mmg cantik je no ni..

      Padam
    2. Best kan dapat nombor camni,.. :)

      Padam
  2. Selamat hari sabtu , Farrah ... Hihi ... #challengeaccepted ... Boleh? Dkt sini? =p ... Wow~ no tue serious cantik !!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahah boleh sesangat! Have a great day, NIA :)

      Padam
  3. Nom phone saya pulak banyak nom 9. Setiap kali sebut nom phone, mostly akan cakap amboii banyaknya 9. Hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Woww, banyak 9! Mesti cantiak nombor ana kan,...

      Padam
  4. Enjoy your weekend jugak Kak Farrah!

    BalasPadam
  5. cantiknyaa no.. hebat kak farah pg vw melambung tinggi.. hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihi takdelah melambung mana, Wawa :)

      Padam
  6. Selamat berhujung minggu, FMF. Kuching sekarang ni hujan lebat. Best gak kalo dapat tido

    BalasPadam
  7. wahh lawa nombor tu, hehe. selamat berhujung minggu:D

    BalasPadam
  8. mmg cantik no ni kalaulah boleh dibuat no tel..

    p/s: SS boleh cuba apply no ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kahkahkah tengok tu dia carik pasal ngan SS! ;)

      Padam
  9. selamat kembali ke tower akak farah...

    BalasPadam
  10. pergh nombor dia! hahahaha bilalah nak sampai ke tahap tu. >.<

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alaaa,..pageviews je Amy sayang :)

      Padam
  11. Cantik nombor! Senang nak ingat kalau no phone nie.. Hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itulah kan,...akak dahla suka nombor 2 & 7. Best betul kalau dapat jadi no phone :)

      Padam
  12. Selamat berhujung minggu...penin tengok huruf2..tak dapat trace..hihi..

    orang memberi kita merasa..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu kak. Dalam rezeki orang, ada gak rezeki kita untuk merasa :)

      Padam
  13. Canfik no. Boleh buat tikam no ekor. Heheeh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahah rasa leh dapat first prize dak? ;)

      Padam
  14. yana pun tak sihat mana sebelum raya haritu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Harap by this time, Yana dah sihat sepenuhnya!

      Padam
  15. Balasan
    1. Sakit2 pun buat kuih? Memang gigihla :)

      Padam
  16. ala..terlepas plak Wordmaze tu, dah tutup dah ek..Selamat Hari Isnin kak Farrah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalu belum tutup SS dah share jawapan... Tapi... Jawapan salah! Ha ha ha

      Padam
  17. Balasan
    1. Kahkahkahkah tak larat nak gelak dah!

      Padam
  18. Acik Cekebon da balik ke kak ? kisah beraya kat Singapore xnak share ke hehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dah, dia kalau beraya kat Singapore lama2 nanti akak mogok ;)

      Padam
  19. bestnyaaaaa jiran kasi makanan.. dap..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah, kenyang peyot senang hati lalala :)

      Padam
  20. Perhhh sempat scrn shot... hebattt

    BalasPadam
  21. best bila bertukar juadah dgn jiran.
    bekas makanan bertukar tgn :)

    BalasPadam
  22. menarik kalau dapat nombor phone macam tuh.. alhamdulillah rezeki Farrah merasa menu air tangan jiran dan kenalan..

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...