728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Selasa, 26 Julai 2016

Wordless Wednesday - Siapa Cari Cekebon Ni?




:) :) :)

48 ulasan:

  1. Wahhh glamer you Bonda ...

    BalasPadam
  2. kiranya rating tinggi akak ni sebab chord guitar ye...

    perhhh hebat lah akak

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak juga...akak buat chords lagu yang akak suka je. Kalau mengena dengan search diorang, adalah :)

      Padam
  3. Wah, Cekebon ada peminat la.. hehe.. siapakah peminat misteri Cekebon itu :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi siapa peminat misteri Cekebon?! :)

      Padam
  4. Cekebon dah ada peminat misteri... keh keh keh...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Abisla terlajak glamer lepas nih,...

      Padam
  5. cekebon ada maksud lain ka...watak kartun ka apa ka....mungkin ada yang tercari atau memang cari cekebon

    BalasPadam
    Balasan
    1. ..yang itu akak tak pasti. Rasanya Cekebon tu tak ada kena mengena dengan sebarang watak kartun, fiksyen ataupun insan lain yang hidup ataupun yang telah pergi ;)

      Padam
  6. wah betul2 peminat Cekebon nih 😄😄

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dia nak kenal cekebon kot,... :)

      Padam
  7. Waa Ah Kak SS cari kot.. kihkih..

    p/s: Ayat cari pasal..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dah dua orang cakap yg sama! Adoiii... Lawakkkk!

      Padam
    2. SS xyah search dah.. Cekebon sah sah sayang dia da hehe..

      Padam
    3. SS dgn Cekebon dah chummy2 :)

      Padam
  8. diorang nak tau sape kot tu :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Begitulah nampak gayanya, Aida ;)

      Padam
  9. Salam singgah petang Farrah.....lama tak singgah sini....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih sudi singgah sini, MD. Busy ye,..

      Padam
  10. Wahh....dah femes cekebon ya....

    BalasPadam
  11. wowwwwwww Cekebon da boleh debut as retis ni =D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Belum boleh tandingi rerupis! ;)

      Padam
  12. maybe orang yang search tu wondering what is Cekebon and then dia search haha.. so cute =D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yesss, mungkin begitulah ceritanya. Make sense :)

      Padam
  13. Cekebon da tahu ke blom ni Kak Farrah ? reaction dia gapoo hehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mula2 dia tak faham tentang search keywords ni semua, then lepas akak explained, she's like,"Kakak, nape orang cari ibu?!" ;)

      Padam
  14. salam , waduh famous amos betul cekebon~

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dah jadi teringin plak nak makan biskut famous amos tuh!

      Padam
  15. wahhh,femesss cekebon (〃・ิ-・ิ)ゞ★

    BalasPadam
  16. mesti peminat cekebon yang cari tuh..

    BalasPadam
  17. pemes cekebon ni.. ada yang cari hihihihihi

    BalasPadam
  18. hehehehe.. siapa lah org tu. kalau lps ni ada carian psl yuri mna tahu ☺

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...