728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

Ahad, 7 Ogos 2016

Selamat Hari Persahabatan!

Assalamu'alaikum,
Happy Sunday! Ahad pertama bulan Ogos untuk kita raikan persahabatan dengan kawan-kawan. Happy Friendship Day!

Kredit
Selamat Hari Persahabatan buat semua.  Nak wish seorang demi seorang rasanya tak dan. Confirm akan tertinggal certain nama secara tak sengaja. Maklumlah, faktor usia (baca: pelupa) ;) Anyway, you know who you are! May this bond leads us to more adventures, more laughs and giggles, more fun and happiness!

Psstt! While I'm writing this, Bott tengah buka magic mug dia ;)
 

37 ulasan:

  1. Balasan
    1. Happy friendship day to you tooooo!

      Padam
  2. Kalu dpt kawan yang baik... Kita ucap hepi friendship day... Kalu dapat kawan yang cam haremmm... Kita ucap hepi friendshit day... Ha ha ha..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kahkahkah kiranya friendshit day ni pun kita sambut gak la ye ;)

      Padam
  3. Balasan
    1. Happy friends day to u too, AT :)

      Padam
  4. Heppi Days ahead kak farah ...

    tengs for being a good virtual frens ;-)

    BalasPadam
  5. happy friendship day Farrah.. semoga persahabatan kita kekal selamanya..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aminnnn. Happy friendship day, eyda :)

      Padam
  6. Balasan
    1. Thanks, Nani. Happy friendship day utk Nani juga :)

      Padam
  7. selamat hari persahabatan kak farah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, Ekin. Selamat hari persahabatan buat Ejin juga :)

      Padam
    2. nama baru saya ke EJin hahahahahahahhaaha

      Padam
  8. Hi Farrah ... Oh baru tahu happy friendship day.

    Nak ucap selamat hari persahabatan jugak , pada Farrah .

    Mekasih sudi jadi kawan nadia , walaupun kita beru kenal di ruangan blog . Hihihi =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat Hari Persahabatan, Nadia. Moga ukhuwah yang terjalin ini akan berpanjangan. Great to know you though sekadar di alam maya :)

      Padam
  9. Happy Friendship Day Kak Farrah.. glad that ive been given the chance to know you.. thank u layan prangai CT yang macam2 ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Happy Friendship Day to you too, dik. It's great to have you in my little world. Mana ada perangai macam2? ;)

      Padam
  10. lepak ayam penyet k nanti.. nak sushi skali.. hahaha..

    BalasPadam
    Balasan
    1. No halllll! Sekarang ada banyak resto ayam penyet kat Curve tu :)

      Padam
  11. saya ingat friendship day ni wujud dalam kuch kuch ho ta hai je..

    BalasPadam
  12. Happy Friendship Day KAk Farrah..lambat pulak wish.. :D

    BalasPadam
  13. Mesti Bott suka dapat hadiah tu kan :)

    BalasPadam
  14. selamat hari persahabatan Farrah

    BalasPadam
  15. kawan dan sahabat is different kan..better sahabat than kawan

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...