728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Rabu, 24 Ogos 2016

Wordless Wednesday - ...kerana Kerepek Biji Durian

36 ulasan:

  1. Balasan
    1. Hihihi tak ada apalah tu, Ekin :)

      Padam
    2. ada la dapat jemputan tu.... :)

      Padam
  2. wowow.....tahniah kak farrah

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. Tak leh nak fokusla pasal kepek biji durian nih ;)

      Padam
  4. ada sesi rakaman lah ni..pergil Farrah..bukan selalu dapat peluang camni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi no-lah, Sis JM. Have to pass :)

      Padam
  5. kalau malu ajak Bott temankan..tak pun sis JM leh temankan ;p

    BalasPadam
    Balasan
    1. Turned down the offer dah. Kalau tahu Sis JM nak offer diri, boleh suruh Sis JM yang appear kan :)

      Padam
  6. kerepek bijik durian ni mmg unik..tak ramai yg tahu so leh komersial kan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tapi nak buat kerepek kena makan banyak2 durian dulu :)

      Padam
  7. tetiba rasa nk makan kerepek biji durian..
    pdhal sblom ni xsuke bnde2 yg berkaitan dgn durian.. haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak pe, Ezy. Kerepek biji durian ni tak ada bau durian pun. Rasanya macam kerepek ubi, cuma lebih lemak.

      Padam
  8. Balasan
    1. Kerepek biji durian tu yang hebakkk! :)

      Padam
  9. tahniah... kerepek biji durian? first time dengar nie..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nanti ada peluang, boleh cuba buat dan rasa :)

      Padam
  10. tahniah.. p laa kot boleh masuk studio.. bukan senang nak dapat peluang macam nih..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihihi tak mengapa. Biar jadi peluang buat orang lain.

      Padam
    2. sayang laa Farah.. lagi pun Farah kan minat memasak..

      Padam
  11. pergilah kak Farrah..peluang ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Peluang ni tak sesuai utk akak. Akak ni muka belakang tabir je :)

      Padam
  12. grab it, grab it...peluang ni..
    selalu buang je biji durian..tak sangka leh recycle buat kerepek..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cubalah buat, kak. Senang dan sedappp!

      Padam
  13. Tahniah kak! Nape tolak kak...

    BalasPadam
  14. kerepek biji durian? durian pon tak makan ni nak makan biji lak

    BalasPadam
  15. primework? tv9 ke tv3 kak? hehehe
    wah............rezeki tu kak.. hehehe.
    saya dah lama tak makan durian kak,mengidam. huhu

    BalasPadam
  16. Macam2 mknn skrg ni.
    Dari biji doyan pun leh jd kepek kan?

    BalasPadam
  17. wowww!!!! Tahniah kak Farrah.. TV3 ea?? nanti cakaplah bila akak kluar tv nk tgk ni.. ^^

    BalasPadam
  18. uyoooo...
    masuk studio...
    ade g x?... terbaik la kak farrah

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...