728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Rabu, 17 Ogos 2016

Wordless Wednesday - Mesej Istimewa



20 ulasan:

  1. siapa yang bagi mesek istimewa tu

    BalasPadam
  2. Kadang kadang sekecil pemberian... Memberi makna yang besar pada penerima...

    BalasPadam
    Balasan
    1. rasa senyum simpul dak bila dapat sweet message tu ? ^_^

      Padam
  3. setiap pemberian yang ikhlas itu besar maknanya buat si penerima..

    BalasPadam
  4. mesti comel je hadiahnya tu ;-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hadiahnya biasa-biasa je, anies. cuma budak ni yang pandai appreciate pemberian orang :)

      Padam
  5. ni mesti student akak...
    tulisa. comei2

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah,..anak murid akak Form 5 :)

      Padam
  6. Balasan
    1. Saya dah bagi short lesson khas supaya dia dapat bezakan gift dengan give :)

      Padam
  7. Hadiah kecil yang membawa seribu keseronokan pada penerima =)

    BalasPadam
  8. dari student selalu istimewa... macam anak anak yana masa mengajar tahun lepas depa still ingta walaupun dah beberapa bulan tinggal depa

    BalasPadam
  9. salam kak Farrah.

    Saya teringat tau,masa saya form6 dulu,saya selalu letakkan quote's yang saya print dekat meja,selit atas meja,sebab meja kan berbalut plastik. Penuh la juga meja dgn quote's segala. Lepas tu satu hari tu,saya jumpa la satu kertas dekat bawah meja. Tak tahu siapa,agaknya ada budak yg sekolah petang,guna kelas kami,dia kata dia suka dgn quote's yg ada atas meja saya,termotivasi dia. saya pun rasa mcm nak tukar2 ja quotes sejak kejadian itu.hehehe

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...