Khamis, 1 September 2016

Spectacular September

Selamat datang September!
Moga buku 2016 bab 9 ini akan catatkan semua yang baik-baik sahaja.


Sekarang ini macam-macam perkara berlaku di sekeliling kita. Ancaman penyakit, bencana alam, kemalangan, jenayah. Semoga kita semua dilindungi Allah. Aminnnnn. Terima kasih pada rakan-rakan blogger yang rajin berkunjung ke mari dan tinggal jejak. Maaf, saya memang sibuk belakangan ini. Baru masuk 1 September, tetapi planner untuk bulan ni dah sesak bertepek dengan appointments dan kerja-kerja. Jadi masih tidak punya kesempatan untuk membalas kunjungan dan komen kalian. Insya-Allah, apabila berjaya curi masa, saya singgah ye.

Have A Spectacular September!!!

60 ulasan:

  1. Tak apa. dpt tgok entry sis hari2 pun dah okay ^^. Take care !❤

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ohhhh, thank you. Take the greatest care of yourself too! :)

      Padam
  2. Moga baik-baik saja. Tadi tengok berita pasal virus Zika.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nasib baik Zika.. Bukan Zak*... He He He...

      Padam
    2. SS ni sempat je tau hahahaha

      Padam
  3. dalam kesibukan tu Farrah leh update 27 entri last month..terbaik tau!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sis JM dah cakap, baru saya jeling2 sidebar tu tengok jumlah entri :)

      Padam
    2. Sis JM, tak bz, berapa entri pulak.. hik2 *cabuttt*

      Padam
    3. Firah!!! haip! babab kang hehehe

      Padam
  4. tak sabar nak tunggu 23 sept ehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ada apa dengan 23 September tu? ;)

      Padam
    2. something fishy here... did I miss something ?? hurmhhh

      Padam
    3. kih kih kih..biarlah rahsia

      Padam
    4. @sis JM - apapun kena nyanyi lagu biarlah rahsia dulu baru boleh p mana2..hehehe..

      Padam
  5. semoga Farrah sentiasa sihat dan dpt selesaikan semua job dgn jayanya aminnn

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aminnn. Terima kasih atas doanya, Sis JM. Same goes to you! :)

      Padam
  6. terima kasih juga buat Farrah kerana dlm kesibukan tu sempat main-main di blog sis JM..terima kasih..muah!!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya yang patut cakap thanks pada Sis JM. Meriah tower saya ni dengan kunjungan dan komen-komen sis :)

      Padam
  7. sama laa nih sibuk memanjang.. habis satu sambung satu lagi keja.. huhuhu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu laa pasal, entry event pun dah mula banyak yang perlu diselesaikan..

      Padam
  8. Happy September, Bossssss!
    Bila nak ajak Encik M makan2 ngan kita lagik?!
    Kopi! Kopi! Kopi!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aikkk? Mana datang nih? Setakat nak kopi tak yah tunggu M. Kopi kampung Kak Nab yang tiap2 hari korang bancuh tu pun sedapppp!

      Padam
  9. Salam Jumaat…Sally singgah ni haaa~ welcome September!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam Jumaat. Hello, Sally! Selamat berhujung minggu!

      Padam
  10. alolololo Pikachuu la kite suka hehehe..

    BalasPadam
  11. have a nice day ahead too kak.. ini hari jumaat lepas segala beban minggu kemerdekaan berakhir baru dapat online.. stay back nak guna PC huwaaa..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah,..barulah Teacher CT boleh menarik napas legaaaaa :)
      Jangan lupa rehat puas2 ye.

      Padam
  12. kan... Sekarang takut virus Zika ni.. moga kita sentiasa dilindungi.. Amin

    BalasPadam
  13. amin.. Semoga Allah lindungi kita semua..

    BalasPadam
  14. Comellah Pikachu nih... Cari tak jumpa2 lagi Pikachu ni..

    BalasPadam
  15. happy september cik farrah. moga bulan ini lebih baik dr bulan2 sebelumnya. inshaAllah!

    BalasPadam
    Balasan
    1. hello orang atas... lama tak nampakk.. *sambil wave tangan*

      Padam
    2. wave tangan balik.. nampak tak? ^_^

      Padam
  16. Semoga semuanya bebaik sahaja untuk kitaa... aminnn

    BalasPadam
  17. hai kak farah... comelnya pokemon tu... sekejap bulan september kan...

    BalasPadam
  18. patut laaa busy je.. have a nice day akak

    BalasPadam
  19. tula kak farrah
    tahun lepas agaknye musim orang sakit
    mcm2 sakit pon ade

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...