728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

Rabu, 21 September 2016

Wordless Wednesday - Buat-buat Lupa Kira Kalori




27 ulasan:

  1. pisang cheese coklat ke.. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Pisang cheese coklat dengan oreo :)

      Padam
  2. Fuhh sedap tuh.. habis laa kalau kira kalori..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Buat2 lupa jap! Dah abis makan baru ingat balik :)

      Padam
    2. haa mcm tu boleh, baru laa tak perasan kalori yang dah selamat bersemadi dalam perut.. hehehe..

      Padam
  3. Balasan
    1. Pisang goreng cheese dengan sos coklat dan cebisan oreo :)

      Padam
  4. humangaiiiii ~~ geramnyaaa... penat kite jaga hati niii

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jangan geram sangat,...tak elok utk hati hahahah

      Padam
  5. nyyummyy..... mai resepi nk tgk..senang x nk buat

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tunggu akak free, nanti akak share ye :)

      Padam
  6. Haipppp Haippp... Dietttt.... Diettt... Ha Ha Ha...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Buat2 tak tahu diet tu apa jap,...

      Padam
    2. diet tu mksudnya makan selagi boleh kikiki

      Padam
  7. Bila ngadap makanan, kena letak tepi perkataan tu. ((:

    BalasPadam
  8. sesekali boleh lah jgn hari2..bahaya!

    BalasPadam
  9. sejak pegi check kolestrol hari tu...nk mkn pun berkira2 tau...takut..kolestrol tggi

    BalasPadam
  10. tapi kalau SS x mkn udang...dia bg kat sis JM..telan je hehehe...lain kali buat kira2 hehehe

    BalasPadam
  11. Balasan
    1. kak farrah apap barang beli opkos buat sendiri

      Padam
  12. salam kak farrah ! :)
    waduh waduh sedap tu

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...