728 x 90

Rabu, 28 September 2016

Wordless Wednesday - My First Cold Brew Coffee



35 ulasan:

  1. Kopi sejuk ! Ya Allah.. pepanas ni tengok kopi dalam botol pun menarik sangat !

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dap dap kan! Sha boleh ambil kopi tak dalam diet Sha? :)

      Padam
  2. Balasan
    1. Sememangnya! Memang menyelerakan!

      Padam
  3. sedap nih minum kopi sejuk2..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sesekali manjakan anak tekak memang besttt! :)

      Padam
  4. Ya Allah..kopi O sejuk...syoknye....pekat2 lagi best...

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. Sila bancuh kopi sekarang juga! ;)

      Padam
  6. Balasan
    1. Malam sebelum tido rendam kopinya siap2. Esok balik kerja dah boleh treat diri :)

      Padam
  7. Haiiiii akakkkk lamanya ta singgah jenguk akak kat sini T_T

    Sihat takkkkk :')

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haiiiii KTC! Lama tak dengar cerita. Alhamdulillah akak sihat seadanya. Sorry, akak pun dah lama tak bertandang ke blog KTC :)

      Padam
  8. kopi sejuk!!! rasa sejuk je hati ;p

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau hati tengah panas, kena minum kopi sejuk laa.. hehehe..

      Padam
    2. Kih kih kih temanya kopi sejuk utk hati yang panas :)

      Padam
  9. Balasan
    1. jom sis JM kita minum kopi panas..

      Padam
  10. bila nk kasi sis JM rasa kopi buatan sendiri ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. kita kena melawat Farah kat rumah nih.. manalah tau dapat merasa kopi buatan Farah nih..

      Padam
  11. balik keje penat penat minumfuh terbaik lah kak

    BalasPadam
  12. Balasan
    1. Hihihi bukan main lagi perbandingan semacamnya ;)

      Padam
  13. Boleh nampak kesejukkan air kopi. Fuh sedap!

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...