728 x 90

Khamis, 10 November 2016

Carebears Tetamu Hebat Oktober

Assalamu'alaikum,

Rasa macam baru je masuk bulan November, tau-tau dah 10hb! Dah seminggu lebih kita dalam bulan November. Fuhhh! Time flies very-very fast! Dah sepertiga bulan, baru sempat nak buat entri Tetamu Hebat. Biar lambat, asalkan ada juga entri penghargaan buat teman-teman yang rajin singgah tinggal jejak, tinggal komen meskipun saya kurang berblogging belakangan ini.

OK, without further ado, here's my Tetamu Hebat Oktober 2016!

Klik untuk paparan lebih besar.


Jom singgah ke rumah mereka:



Terima kasih banyak-banyak ye. Rasanya kalian dah kenal nama-nama di atas. Sis Jari Manis seperti biasa selesa dan tenang mengungguli carta. Heheheh! Terima kasih juga buat teman-teman yang lain. Walaupun tak tersenarai dalam 10 tukang komen tertinggi bulan lepas, kalian tetap saya hargai.

Blogging, Blogwalking, Balas Komen

Sekarang ini saya sering kesuntukan masa. Terkejar-kejar! Though as a matter of fact saya tak berlari pun ;) Jika ada masa terluang, saya prefer untuk bobok. Capek bangat! Jadi, 3B di atas memang tak mampu nak laksanakan buat masa ini. Entri baru hanya bila jari betul-betul larat menaip. Minda mampu nak compose proper sentences. Kalau tak, sunyi sepilah tower ni buat sementara waktu.

Blogwalking - lagilah huru-hara! Saya baru perasan ada a few things di tower saya yang magically disappeared! Termasuklah bloglist Tetamu VVIP. Entah kenapa entah! Dah tak ada links untuk diklik-klik, makin surutlah mood nak blogwalking dibuatnya. Insya-Allah, perlahan-lahan saya jejak kalian ye. Komen-komen di sini pun, andainya tak berbalas,...ampunnnnn! Saya hargai setiap satu komen, cuma masa saya terhad. Ada peluang kita catch up, k.

Till then,...bubye!


52 ulasan:

  1. Tahniah kepada yang tersenarai =)

    BalasPadam
  2. Samalah... skrg ni makin busy... memalam buta baru free..

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau malam tak buta macam mana pulak ? :p

      Padam
    2. Jika benar cinta itu butaaaaaaa,...butakah mataku....ehhh tetiba jadi ameng spring pulak kat sini :D

      Padam
  3. Jay Emm masih bertakhta... macam ratu semut... ha ha ha

    BalasPadam
    Balasan
    1. kenapa ratu semut ???? *wondering*

      Padam
    2. keh keh keh SEMUT Tonggek dan SEKSI

      Padam
    3. Nak lebih seksi jadi Ratu Kerengga la,...Ratu Lebah ke,.. :)

      Padam
  4. Balasan
    1. Thank you, SS. You tooo,....jaga diri baik2 ye :)

      Padam
  5. sama la...makin lama makin sibuk. update blog pun jarang2, inikan pulak nak BW. take care yunk.

    BalasPadam
    Balasan
    1. mmg daha lama x dgr khabar Acik Watie ni

      Padam
    2. Betul cakap Sis JM. Lama tak dengar berita drpd Acik. Busy2 pun Acik jangan lupa jaga diri baik2 tau.

      Padam
  6. wa2 ! comelnya bear tu.. teringat zaman kecik2

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak masa kecik perasan jadi carebear. Petang2 buncitkan perut depan umah nak suruh power keluar memancar ;)

      Padam
  7. Tak sangka nama kita tercalon juga di atas tu ya....hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. MD! bila nak masuk list dlm blog sis JM ni :-)

      Padam
    2. MD - terima kasih banyak2 ye MD rajin singgah tinggal jejak di sini :)

      Sis JM - List blog Sis JM susah nak tembusla,.. :)

      Padam
  8. Balasan
    1. Kuhargai ketersembulanmu di situ :)

      Padam
  9. Balasan
    1. Saya yang patut berterima kasih pada Anies :)

      Padam
  10. comelnyaa hehe nak kena singgah juga la macam ni.. done follow
    http://mellyacrayola.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih, Fhatin. Mari! Mari! Mari! Lagi ramai kat tower ni lagi meriah! :)

      Padam
  11. Haha. Comelnya cara penghargaan macam ni. Tahniah buat semua yang tersenarai :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat berkenalan, Wan. Jemputlag datang bertandang ke sini selalu ye :)

      Padam
  12. sama laa agak sibuk lepas mak tak sihat.. kat rumah jangan harap laa nak melayan blog bagai nih.. kat opis dengan kerja opis lagi.. kekadang curi2 jugak BW ke blog kawan2..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mak eyda tak sihat? Bagaimana kesihatan dia sekarang? Moga semuanya baik2 aja.

      Padam
  13. Normal la tu.
    Apabila penat, memang ingat nak tidur je. Hehe.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihi memang tak fikir benda lain dah, Cik Azz :)

      Padam
  14. Walaupun Cikgu Ceketed jarang BW..sis JM masih setia dengan blog ni..don't worry okey..hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terharunyaaaaa! Ni yang makin sayang kat Sis JM nih. Mmmuaahhhhh!

      Padam
  15. Omomomomo!!! sweetnya beruang-beruang tu...yang paling SWEET..yang warna PINK tu yang NO.1 ..gosok-gosok mata..betul ke ni hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kihkihkih tak yah nak gosok mata sangat,...memang hakikat si bear pink tu no 1 :)

      Padam
  16. eh..eh..eh..dak Jari Manis to No 1? ishh..budak tu..up entri MALAS..KOMAIN bukan main RAJIN keh keh keh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tang KOMAIN bukan main rajin tu yang mahalllll :)

      Padam
  17. blogspot ada masalah sekarang..ramai juga blogger komplain bloglist hilang..so jgn2 sedih2. ye..All the best for u

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oh ye ke....saya dah mengumpul balik bloglist tak larat lagi,..

      Padam
  18. Jaga kesihatan ye Cikgu Ceketed...ada masa baru blog walking eh..kami faham..kirim salam kat Cekebon

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks so much, Sis JM. Sis JM pun sama ye,...take care. Oh, Cekebon kirim salam balik. :)

      Padam
  19. Yeayyyyy finally ada nama saya! Heheheh

    BalasPadam
  20. cik ash xada kat sini... bulan ni mengamuk la hahhahahahaha

    BalasPadam
  21. kene gigih nak listkan name masuk dalam tower ni

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...