728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Isnin, 14 November 2016

Keriangan Dalam Box of Joy | Lazada Online Revolution

Assalamu'alaikum. Selamat memulakan minggu baru. Siapa kat sini suka  online shopping? Suka sale? Dah pergi intai-intai dan jamu mata di LAZADA ke belum? Sekarang ini, sedang berlangsung JUALAN ONLINE REVOLUTION di LAZADA. Pelbagai barangan yang dijual dengan harga hebat! Siap ada potongan diskaun kaw kaw lagi!


Bersempena JUALAN ONLINE REVOLUTION ini,  saya terima 'Box of Joy' daripada LAZADA. Memang satu kotak yang 'full of joy'! Keriangan berganda-ganda gitu! :)
My Box of Joy :)
Mengangkat tema Brands for All untuk projek 'Box of Joy' kali ini, memang bertepatan sangatlah dengan LAZADA yang menjual aneka produk dan barangan.  JUALAN ONLINE REVOLUTION  tahun ini menyaksikan penglibatan lebih 1000 jenama (daripada peniaga tempatan dan antarabangsa) untuk segenap lapisan peringkat umur. Bukan sekadar barangan untuk kita yang dewasa ni, produk untuk si kecil pun ada.

Mari kita tengok apa yang saya dapat. Selain daripada voucher LAZADAada produk yang boleh consume, aksesori komputer, produk penjagaan rambut dan peralatan dapur. 

Produk Makanan dan Minuman

Sekarang ini, bukan sekadar baju, kasut, peralatan sukan,...groceries, makanan dan minuman pun boleh dibeli secara online di  LAZADA.


Bagi penggemar kopi seperti saya, Nescafe White Coffee Pandan ni is a must try. Jangan lupa keperluan kalsium harian dengan mengambil Nestle Just Milk. Untuk si cilik anda, produk Nestle yang lain seperti Nestle Lactokid dan Nestle Cerelac Nutripuffs Banana Strawberry pun available di LAZADA . Berkenan dengan beg Ola Bola di atas? Tak ada masalah. Dapatkannya secara percuma apabila anda beli Milo Promotion Bundle


Storage dan Aksesori Komputer


Saya paling suka Logitech Wireless Speaker X100 dan Sandisk Ultra Dual Drive m3.0. Super excited terima dua item ini dalam box saya. Kebetulan, kedua-duanya memang ada dalam 'To Buy List' dan memang saya perlukan dalam jangka masa terdekat. :) Sekarang boleh cross my list dengan senyum lebar. Nanti saya cerita lebih lanjut dalam entri lain ya.

Di LAZADA ada wide range of products on storage, mobiles, gadgets and accessories yang boleh menepati keperluan dan citarasa masing-masing. Jom tengok di sini.


Barang Pakai Harian

Penat membuat persediaan untuk memasak? Tefal Manual Chopper yang ringkas dan mudah digunakan boleh bantu anda. Dapatkan barangan Tefal untuk kegunaan di dapur seperti manual chopper di atas di sini. Selain itu, untuk penjagaan rambut, ada Mythic Oil Loreal  dan MamyPoko Baby Wipes untuk si comel. Lihat tawaran menarik untuk Seleksi Produk MamyPoko di sini.

Betul tak saya kata 'Box of Joy' penuh dengan keriangan berganda-ganda? :)


Terima kasih LAZADA.
Terima kasih Nestle, Nescafe, Maggi, Milo, Logitech, Sandisk, Tefal, Loreal dan MamyPoko.

Tunggu apa lagi? Dapatkan semua best deals di JUALAN ONLINE REVOLUTION di LAZADA. Calling for all beauty fanatics, minggu ini memang khusus buat kalian. Jom shopping barang penjagaan diri dan kecantikan. Klik sahaja banner di bawah.



Tidak pernah membeli belah di LAZADA? Don't worry, there's always first time for everything. ...dan untuk menjadikan pengalaman pertama anda lebih menarik, LAZADA tawarkan diskaun khas sebanyak 20%. Gunakan code di bawah ketika check out, ok. 



Dah sedia semua? On your mark, get set,...SHOP!!!


25 ulasan:

  1. rambang mata bila masuk dalam wen lazada nih..

    BalasPadam
  2. Bila lagi nak discount kan hehe

    Singgah jenguk tanya khabar. Semoga sihat selalu. ❤
    theathra.blogspot.my

    BalasPadam
  3. dok tggu gaji hujung bulan ja ni..

    BalasPadam
  4. memang menarik....dan boleh dipercayai...dah banyak kali daat beli barang bawah harga pasaran...memang berbaloi...

    BalasPadam
  5. speaker wireless tu memang menarik bunyi kebabom

    BalasPadam
  6. bestnye farrah dapat hadiah dari lazada..

    BalasPadam
  7. wakil lazada duk emel saya hari2. tapi saya tak dpt nak penuhi permintaan mereka sekrang. huhuuuhuhu... time is too limited

    BalasPadam
  8. best kan.. ritu tershopping jugak.. hahahha

    BalasPadam
  9. perempuan dan shopping... mana boleh dipisahkan kannnnn ;-)

    BalasPadam
  10. hmm hmmm temptednya nak beli barang T.T

    BalasPadam
  11. Dalam banyak banyak tu mata fokus kat sandisk

    BalasPadam
  12. berhantu masuk lazada 5 barang dah shopping hahahahhahaha

    BalasPadam
  13. mcm mana leh dapat box of joy dari lazada ni...sbb jadi pelanggan tetap lazada or camne..sis tgk ramai yg up entri dapat box ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. kene pasang iklan lazada tu orang panggil apa tu?
      pastu dia suruh kita review the dia pilih lah mana mana yang berkenan..
      hahahah yana pon baca kat blog org yang dapt ni

      Padam
  14. sempat lagi nk grab diskaun 20% tu

    BalasPadam
  15. salam kak wah seronoknya yang tgk pun seronok , yang dapat lagi lah

    BalasPadam
  16. ayu pon suke je shopping kat lazada..
    trusted!!!
    tapi kan kak farrah
    btl2 full of joy tu

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...