728 x 90

Jumaat, 4 November 2016

Rosie's Clear Stickers

Bulan lepas, saya dan Bott ke Tesco Kepong di Kepong Village Mall. Kebetulan, Mr. DIY di sana baru sahaja dibuka. Apalagi, memang lepas makan, ke sanalah saya heret Bott. Kita terjah Mr. DIY dulu :)

Dah namapun kedainya baru buka, banyaklah stok barang-barang. Macam-macam ada. Masa nilah syok nak memborong! Hehehe,..Konon nak intai-intai je, tapi ended up dekat 45 minit jugalah kami di dalam tu. Saya seperti biasalah, cuci mata di bahagian kraf, barang-barang parti dan stationeries. Si Bott pula hilang antara aisles barang-barang keperluan rumah. 

Rosie's Clear Stickers ini antara pembelian berbaloi saya. Berkualiti pelekatnya. Designs pun colourful, cantik dan menarik. Sesuai untuk buat scrapbook. Harganya sangat berpatutan. Satu pek hanya RM3.70! Best kan?!



Dah guna pun satu sticker untuk Syawal Scrapbook saya,...MOMENTS ARE FOREVER - yang bawah title scrap page tu :)


Bagi yang berkenan nak cari sticker cantik-cantik begini, carilah di Mr. DIY ye. Memang berbaloi sebab harganya lebih murah berbanding sticker yang dibeli di kedai biasa.




43 ulasan:

  1. Cantik cantik semuanya..bila masuk Mr DIY..memang rambang mata..huhu..senarai yang pendek boleh jadi berjela..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul,..betul...memang rambang mata! Elok2 tak nak beli apa2, confirm akan terbeli something jugak :)

      Padam
  2. waahh! cantiknya. nak gi cari jugaklah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang cantik2. Sesuai untuk planner Intan :)

      Padam
  3. Kita pun suka pergi kedai diy, pasti da jak yg d bli

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mesti ada je kan yang dibeli hehehe

      Padam
  4. Balasan
    1. Yesss,...sekarang Pop dah marked up harga range barang kraf. Mahal dah jadinya :)

      Padam
  5. Memang cantik dan comel ja hasilnya kak farrah :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Stickernya cantik, bertambah serilah hasilnya, Wana hihihi

      Padam
  6. Mr DIY ni memang famous dengan barangan dia. Kat Kch ada byk cawangan baru buka

    BalasPadam
    Balasan
    1. Senanglah SB nak gi shopping kan,... ;)

      Padam
  7. Cantik dan comel sticker yang kak farrah pilih..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Stickernya memang cantik2, Reen. Rambang mata nak pilih :)

      Padam
  8. Sama laaaa. Mr DIY ni mmg tmpat wajib masuk kalau oergi mana2 mall yg ada diy . Lagi satu dgn daiso and kaison omg, mpkena ikat diri sendiri hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihih kena ikat diri, ikat purse,... :)

      Padam
  9. Kalau Firah ke Mr DIY jalan dari depan ke belakang cari benda yang menarik.. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Firah cam Kak Bott. Akak pulak once dah tahu barang2 kraf & stationeries kat mana, akak target aisle yg berkenaan je ;)

      Padam
  10. Nanti saya baca.
    Nak gi makan dulu

    BalasPadam
  11. DIY nie kalau takde niat membeli pun mesti akan terbeli jugak hahaa..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul betul betul. Mesti akan terbeli jugak!

      Padam
  12. Saya kalau pergi Mr DIY tu wajib jalan setiap celah almari esp part note books haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yesss, notebooks kat sana cantik-cantikkkkkk!

      Padam
  13. Colgu ceketed! Pe kabo! Lama x jln2 sini tgk brg kraft 😬

    BalasPadam
  14. Sebut Mr DIY mmg suka sgt sbbmcm2 ada tp byk masa habis bukan kat brg kraft la ��

    BalasPadam
  15. Kalau pegi DIY ni mesti pegi kat kawasan brg/ daur perkakas rumah rambang mata sbb murah

    BalasPadam
  16. masuk DIY boleh buat RM terbang.. macam2 ada.

    BalasPadam
  17. lama tak main stiker camni, last masa zaman remaja dulu kot

    BalasPadam
  18. Cantik dan berbaloi dengan harganya

    BalasPadam
  19. ape y kak farrah sensor tu.. heheh ke mmg gambo cmtu
    sllu je napak bnd 2 ni kt diy
    penah beli
    tp syang nak gune

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...