728 x 90

Rabu, 2 November 2016

Wordless Wednesday - Minum Petang




55 ulasan:

  1. fuhh layannn. dalam ekon sejuk sejuk ni tengok gambar makanan pun boleh jadi lapar. hikhik

    BalasPadam
    Balasan
    1. makan waktu tgh panas tu mmg sedap..kalau sejuk masuk balik dalam oven..fuh! tak pandang kiri kanan dah

      Padam
  2. Balasan
    1. Sekali sekala memanjakan anak tekak :)

      Padam
  3. sukaa.. thin crust bbq chicken..

    BalasPadam
  4. Wah..makan pizza..aumm..nyum2 :)

    BalasPadam
  5. Untung laa minum petang makan pizza... SS ni kena tumbuk tumbuk lada... hiris hiris bawang... pedih pedihhhh...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alololo pedih ya,...shian dia :)

      Padam
    2. ececehe..leh caya ke SS tu...kiranya SS ni rajin masak la eh heeee

      Padam
  6. Balasan
    1. Me toooooo! Tak pandang pizza lain dah! :)

      Padam
    2. betul! PIZA HUT tolak tepi

      Padam
    3. Memang tak pandang pizza hut dah skrg ni. Kebetulan, setiap kali gi makan sana, ada je tak kena + tak puas hati :)

      Padam
  7. yeay ! Kak Farrah dah balikkk !!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kihkihkih dari tempat berkubang baru ke rumah Cekebon :)

      Padam
    2. jauh tak tempat berkubang tu ;p

      Padam
    3. Penat gakla nak ulang-alik :)

      Padam
  8. Assalamualaikum ! Selamat pagi Kak Farrah ~~~

    BalasPadam
    Balasan
    1. W/salam, Firah! Selamat malam, dinda!

      Padam
  9. Pepagi tengok pizza, terus rasa lapau.... cane ni ? baru pagi.. *pose hari ni*

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alaaaa puasa ke,..sorry ye,....nanti buka makan puas2 ye :)

      Padam
  10. Wah, menarik sungguh menu minum petang dia. Tapi, mana airnya? Kata minum petang. Haha.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi air tak masuk gambo, Cik Azz ;)

      Padam
  11. Balasan
    1. Hihihi, begitulah nampak gayanya, Intan. Komitmen baru saya skrg ni memang buat saya super busy. Tak dan nak berblogging sangat!

      Padam
    2. patutlah Cikgu Ceketed dah kurang jengah kita mcm selalu..rindu!!!

      Padam
    3. entri setiap bulan pun semakin kurang tak seperti dulu...yg pasti walau di mana pun CC berada..i'm still miss u muah!

      Padam
    4. Huhuhu dah hilang rentak nak blogging + blogwalking, Sis JM. Kadang2 saya balik rumah Cekebon, laptop tinggal rumah sana. Dah balik sana, tau nak tido je sebab kepenatan ;)

      Padam
  12. Reen datang singgah sini sambil tengok gambar pizza. Nasib baik tak nampak classified chicken.. Fav menu setiap kali order dominos. Hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Best kan! Akak pun suka classified chicken. Lagi satu, tuna temptation pun dap dap gak :)

      Padam
  13. Dapnya fiza..mcm tringin plak nak mkn huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Call dominos delivery dengan segera hihihi :)

      Padam
  14. Dominos kalau buat promotion mcm ajak gaduh, hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha macam ajak gaduh yg mahal tuh! :D

      Padam
  15. Domino Piza!!! my feveret tu..baru mkn mggu lepas..minum ptg jgk heee

    BalasPadam
  16. Fuh dominos ooo dominos , aku menyeru mu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Seru tu baik-baik, kang domino lain yang datang ;)

      Padam
  17. Baru tadi layan pizza Domino

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...