728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Rabu, 23 November 2016

Wordless Wednesday - Movie Night Party Theme



35 ulasan:

  1. wahhh ! macam ramai je ni... macam best je...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ala ahli2 keluarga terdekat je, Firah :)

      Padam
  2. Assalamualaikum kak Farrah ~ Good morning ! ^_^

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. Temanya Movie Night...birthday party adik, Sis JM :)

      Padam
  4. Balasan
    1. Thanks, Anies. Hehehe asal jadi je sebab masa agak suntuk masa sediakan tema ni :)

      Padam
  5. Balasan
    1. Biasa-biasa je, Yana. Asal nampak rupa temanya dah...

      Padam
  6. Balasan
    1. Hihihihi suka sebab tak sangka akak prepare themed party utk dia :)

      Padam
  7. wow ada party la... nak join gakkk..

    BalasPadam
  8. hepy belated befday..")kreatif sokmo akak farah ni..")

    BalasPadam
    Balasan
    1. Buat utk suka2 je, Wawa. Saja nak kasi meriah sikit :)

      Padam
  9. best sgt y ni...hope ade gak org bt party tok ayu cmni... simple n nice

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...