728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Jumaat, 30 Disember 2016

Giveaway Planner 2017 by @papernplanner

Assalamu'alaikum,
Selamat menempuh Jumaat terakhir 2016!
2016 dah nak jadi sejarah. Alang-alang nak sambut 2017 ni, jom kita sertai Giveaway Planner 2017 by @papernplanner. Giveaway ini anjuran LZ, pemilik blog Whatever Apa-apa Sahaja.

Klik banner di bawah.
Giveaway Planner 2017 by @papernplanner

Today Deal $50 Off : https://goo.gl/efW8Ef
Giveaway Planner 2017 by @papernplanner

Today Deal $50 Off : https://goo.gl/efW8Ef

Saya suka berkunjung ke blog LZ ni sebab kami berkongsi minat yang sama i.e. DIY & Kraf. Selain entri-entri berkenaan planner, kraf dan DIY, Whatever Apa-apa Sahaja ada banyak perkongsian menarik on lifestyle, recipes and useful infos. Macam-macam ada! Blognya kemas dan simple. Sejuk dan tenang je apabila blogwalking ke sini.


Saya tag:

Siti Nurzafirah
dear anies
dorsett pink

Cepat! Cepat! Tarikh tutup penyertaan - 7 Januari 2017

 

33 ulasan:

  1. Wahh.. Bestnya kalau dapat planner ni. Tinggal 2 hari ni aje tahun 2016. Cepat sungguh masa berlalu. --> Ayat klise. Huhuhu.

    Lama tak jenguk blog akak. Saya tak sempat nak blogwalking macam dulu. Ini pun curi-curi masa kejap.

    Kak Farrah, saya dah delete blog sebelum ni, sudi-sudikanlah jenguk blog baharu saya. Hehe. [^__^]

    p/s: Lama tak layang tengok DIY kraft disini. =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Happy New Year, Faarihin. Nanti akak datang jalan2 blog baru ye...jaga diri baik2. Utamakan apa yang penting dulu, blogwalking dan blog boleh datang kemudian.

      Wishing you a great year!

      Padam
  2. mekaseh tag Firah.. first time kena tag ngan akak.. kikiki

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ye ke,..hehehe almaklumlah akak ni jarang join GA ;)

      Padam
  3. salam kak farrah macam menarik je, tak de lagi notebook khas 2017 ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. W/salam. Haaa,..apa lagi. Cubalah join. Mana tahu ada rezeki, Yana :)

      Padam
  4. Kak farrah.. Selamat berjaya kak! :D

    BalasPadam
  5. goodluck! harap dapatlah planner comel tu hehe

    BalasPadam
  6. goodluck kak Farrah! saya dah ada banyak planner tapi rasa macam nak join gak lah. bagi meriah..hehe

    BalasPadam
  7. kira geng kak farrah gak la ni.. ken eterjah tgk nih

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...