728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

Rabu, 21 Disember 2016

Wordless Wednesday - Birthday Frame




20 ulasan:

  1. Bagus idea ni. Sometimes tak tahu nak kasi apa. Boleh lah buat birthday frame macam ni nanti! Hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yesss,..kosnya pun tak mahal mana :)

      Padam
  2. buatkan yana satu kak farrah hahahah :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. Masuk tahun baru ni akak pencen buat kad sekejap...tak dan la 😊

      Padam
  3. Balasan
    1. Biasa biasa aja, Nies. Bahan2 dah ada,..

      Padam
  4. kebetulan.
    aida pindah balik melaka ari tu.
    opismet sama rank bagi frame gambo.
    mcm tu.
    a perfect gift.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Seronok dengar citer Aida dah kembali bertugas di Melaka.
      Tak perlu penat nak berulang-alik lagi.

      Padam
  5. cantik sgt tau... cara buat da ade pon masih lg xpandai nak buat tuh

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...