728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

Rabu, 14 Disember 2016

Wordless Wednesday - Nasi Goreng Kimchi




30 ulasan:

  1. Wah.. Wah.. Kimchi...
    Lama tak makan...

    BalasPadam
  2. macam nasi goreng butter, tak pun nasi goreng cina.. tapi tekak Firah tak brapa nak telan kimchi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dah betul dah tu, butter chinese fried rice la konon-kononnya. Makan pakai paper boat tray tu sebab rumah takde air. Hahaha kita geng. Akak cannot go dengan kimchi sebenarnya. Orang lain yang tolong abiskan 😉

      Padam
  3. saya sampai sekarang tak boleh makan kimci farrah. tekak tak boleh terima. huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sep sikit! Saya dapat satu balang, seksa nak menghabiskan. Orang lain makan siap gaul2 mesra dengan nasi goreng tu 😊

      Padam
  4. Balasan
    1. Hihihi lepas ni leh tulis novel Kimchi Bukan Untukku 😆

      Padam
    2. nak tulis novel saja akak, awat "bukan untukku" "kerana untukmu" kah?

      Padam
  5. Apa rasa kimchi tu? wawa tak pernah try..")

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak tak kena sangat ngan kimchi ni, Wawa. Dia masam-masam pedas berjeruk gitu,..

      Padam
  6. Salam singgah sini Farrah...tak lagi makan kimchi...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nanti ada peluang cuba ye, MD 😊

      Padam
  7. Balasan
    1. Ini nak setengah pinggan ke,...nak satu atau dua pinggan? 😆

      Padam
  8. yuhuu... best tu... kimchi lg...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya tak enjoy sangat kimchi tu, kak :)

      Padam
  9. Akak memang tak boleh masuk dengan kimchi ni.
    Lain orang, lain seleranya, kan?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Samalah kita, kak. Makan tu makanlah,..tapi tak delah nak mengidam ke teringin ke ;)

      Padam
  10. Kak Farrah suka buat saya terliur T.T

    BalasPadam
  11. Wahhhh kimchi! Tak pernah rasa korean food lagi Rose setakat ni. Hikhik

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nanti ada peluang cubalah ye. Akak Korean food yang lain suka,..yang ini kureng sikitlah

      Padam
  12. Lupa dah rasa kimchi tu cemana... ha ha ha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nak saya belanja ke? Kasi ingat itu rasa kimchi

      Padam
  13. x pernah makam kimci.
    x dpt nak komen lelebih...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nanti ada peluang Aida cubalah. Kat pasaran sekarang banyak dijual cuma jangan beli botol besar terus,..takut tak kena selera :)

      Padam
  14. sedapnye kimchi kak farrah.. tapi penah makan y xsedap pny gak.. hehehhe

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...