728 x 90

Rabu, 28 Disember 2016

Wordless Wednesday - Om Telolet Om


πŸ˜€πŸ˜ƒπŸ˜

22 ulasan:

  1. Mula2 sy nmpk mendealah ni kt ig

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya, Allah! Saya masa mula2 tengok, panik sekejap! Budak2 tu bertelolet tepi jalan,..saya pula naik risau. Takut ditabrak bas dan lori πŸ˜†

      Padam
    2. kau punya lain sikit Anies.om Mignolet om..haha..

      tumpang blog kak Farrah buat lawak bola, tak sesuai betul

      Padam
    3. Hahahaah kasi can kasi can. Akak dah baca dah story Mignolet tuh 😊

      Padam
  2. apa benda tu kak ? adik asek dok ulang bebanyak kali

    BalasPadam
    Balasan
    1. Benda ni sebenarnya dah lama dah di Indonesia,...cuma baru jadi viral. Budak2 pergi main tepi jalan...bila nampak bas lori atau trak, diorang akan jerit om *telolet om (pakcik bunyikan hon, pakcik).
      *Bunyi hon kenderaan2 tu kedengaran macam telolet telolet.

      So, bila pemandu2 ni nampak budak2 kecik buat request sebegini, diorang akan bunyikan hon secara berirama/berentak untuk hiburkan mereka 😊

      Padam
  3. Balasan
    1. Hehehe baca komen balas saya kat atas tu πŸ‘†πŸ½πŸ‘†πŸ½πŸ‘†πŸ½

      Padam
  4. Balasan
    1. Betul. Melampau-lampau trendingnya 😊

      Padam
  5. Balasan
    1. Baca kat komen Firah di atas πŸ‘†πŸ½πŸ‘†πŸ½πŸ‘†πŸ½
      😊😊😊

      Padam
  6. Balasan
    1. Iye,...penuh bertepek-tepek om telolet om kat social media 😊

      Padam
  7. ayat ni saya dgr dlm fb... yg Dato Ct sebut tu... om telor om

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaahh sungguh inappropriate 😝

      Padam
  8. Pernah tengok siti nurhaliza sebut kat satu rancangan tv indonesia...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ekekekek itu dia pergi mintak telur pakcik mana tah πŸ˜†πŸ˜πŸ˜‚

      Padam
  9. Orang indonesia memang obses pada music... hon pon sedap didengar... ha ha ha...

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...