728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

Khamis, 5 Januari 2017

Chords Jalan Terus - Afgan (Easy Chords)


Kunci Gitar | Kord dan Lirik Lagu Jalan Terus - Afgan


Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.


(Intro)
C Am F
C Am F

C F C
Banyak yang tak merestui
F C
Cinta kita berdua
F C
Kita jalani saja
Am G F
Semua kita yang punya
Am G F
Jangan peduli mereka

G F C
Kita yang punya mimpi ini
G F C G
Jangan lepaskan diriku sendiri
(Chorus)

C Am F
Kita jalan terus
C Am F
Entah apa nanti
Am G F
Jangan berhenti percaya cinta
Am G F
Jangan berlari dari cinta.

Am
Kita yang tahu
F C
Kita yang punya cinta (cinta)

C Am F
C Am F

C F C
Banyak yang tak merestui
F C
Cinta kita berdua
F C
Kita jalani saja
Am G F
Semua Kita yang punya

G F C
Jangan berhenti mencintaiku
G F
Pertahankanku
C G
Jangan lepaskan diriku


Ulang (Chorus)


DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.

25 ulasan:

  1. perghh pandai main gitar sis? :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Biasa2 aja, Julia. Asal petik keluar bunyi je 😊

      Padam
  2. lagu2 afgan semua best2 belaka

    BalasPadam
    Balasan
    1. Setuju. Tapi yang ini kan,...saya rasa macam kurang kick sikit 😊

      Padam
  3. Balasan
    1. W/salam. Tak baru sangat. Lagu released hujung tahun lepas rasanya.

      Padam
  4. Balasan
    1. Maybe sebab baru masuk Malaysia,..dia baru promote kat sini

      Padam
  5. Balasan
    1. Kira baru masuk Msia,..selamat mendengar!

      Padam
  6. then CT teringat.. dulu selalu dapat idea nak download lagu baru bila came across entry2 gitar akak ni ehehe..

    BalasPadam
  7. Paling best lagu padaMu ku bersujud. Hehe. Kalau indo sy lebih ke Noah dan Nidji :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak Noah kurang, Nidji boleh layanlah 😊

      Padam
  8. Balasan
    1. Okay, sekarang dah tahu,...hari tu dapat cd afgan bagi kat adik sepupu (yang so so je minat afgan) 😆

      Padam
  9. Tak sangka kak farah pandai main gitar, ingat pandai menulis dan kraf je hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang tak pandai mana pun, Zarith. Setakat petik2 keluar bunyi buat hibur hati je heheheh

      Padam
  10. afghan ade kuar lagu baru ke?..
    xtau pon

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...