728 x 90

Ahad, 1 Januari 2017

Ichi Ichi Ichi Nana

 Ichi Ichi Ichi Nana
Satu satu satu tujuh
Selamat Tahun Baru!
Happy 2017!


Mudah-mudah tahun ini lebih baik daripada tahun-tahun yang sebelumnya. My 2016 was great and I'm expecting a  better year with great opportunities for 2017 😃😀😉 Insya-Allah, saya ada banyak coming projects untuk blog (yang pastinya bakal melibatkan kalian). Tungguuuuuuu!

Selamat memacu langkah untuk 2017!!!
Have an astounding year!

 

38 ulasan:

  1. lawanya cover planner 2017 tu :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Moga akak bersemangat nak plan hidup lepas nih 😊

      Padam
  2. Wow!! Projek best ye..
    Semoga semuanya berjalan lancar untuk sis..

    BalasPadam
  3. moga tahun 2017 kak farrah makin bahagia :D

    BalasPadam
  4. wah..projek best! tak sabar nih!

    BalasPadam
  5. macam panjang je plan nye tu... apakah ?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sabar ye...langkah akak pendek-pendek. Nanti ku rungkaikan satu satu 😊

      Padam
  6. Happy new year. Smoga x tlmabat nk wish.. Hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Happy 2017, Nanie! Belum terlambat lagi,...masih ada bahang tahun baru 😊🙃😊

      Padam
  7. Selamat tahun baru 2017 buat farrah..

    BalasPadam
  8. Assalam , happy new year kak , seminggu sudah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak mengapa,...panjang lagi 2017 nih 😊

      Padam
  9. semoga Allah permudahkan segala urusan akak pada tahun ni :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aminnnnnn. Terima kasih atas doanya, Yana.

      Padam
  10. selamat thun baru kak farah.... semoga tahun ni lebih baik dri tahun2 lepas.....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih, Zarul. Mudah2an begitulah 😊

      Padam
  11. Balasan
    1. Ada a few ongoing projects, Zarul. Tapi terkial-kial nak selesaikan 😊

      Padam
  12. Happy new year, semua! 😊😊😊

    BalasPadam
  13. thn ni bagi aida byk happy moments da berlaku akan berlaku in shaa Allah.
    1.da transfer back to melaka
    2.dpt offer HLP further masters
    3.nak aktif blogging dgn ilmu yg berguna
    4.nak start felt crafting semula (berthn dah sangkut)
    5.nak rajin baking, cooking :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah. Seronok saya dengar. Moga banyak lagi happy moments bakal tercipta buat Aida dan family 😊

      Padam
  14. Happy new year! Dah terlambat lak nak
    Wish... ha ha ha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Happy not so new year to you! 😊

      Padam
  15. amin..mudah-mudahan yang terbaik di tahun 2017 nih..

    BalasPadam
  16. new year da 2 bulan berlalu kak farrah..
    tapi nak wish jugak
    hepi new year 2017 kak farrah..
    semoga tahun ni akan lebih baik dari tahun sbelumnye...

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...