728 x 90

Rabu, 1 Februari 2017

Wordless Wednesday - Ini jugak yang sedap,...



19 ulasan:

  1. memang rare... berlaukkan ikan goreng

    BalasPadam
  2. Kompom kak farrah..yang simple tetap memikat selera.. ^_^

    BalasPadam
  3. Rindu kak farrah..lama tak jenguk sini..

    BalasPadam
  4. Btul kak.. Ini juga yg sedap. Macam siang tadi reen makan telur dadar, kicap dan nasi. Fuh. Sedap.. Licin :p

    BalasPadam
  5. hantu kicap juga upanya ya... kena ngan smbal belacan plak perghhh terangkat!! by the way,saya dtg sini follow dan tmbh duit tabung.. salam kenal ya

    BalasPadam
  6. Assalam kakfarrah ini akan menyebabkan yana makin lagi banyak hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Makin? Ni bahsa org aslo le 😜

      Padam
    2. hamboi hamboi memang nampak je kan typo orang sis JM ni

      Padam
  7. sedap yana biasa dengan telur fuhfuh nasi panas panas

    BalasPadam
  8. buh sambal belacan perh sedapnya

    BalasPadam
  9. betul CT setuju !! balik2 macam ni jugak yang menambah huahua..

    BalasPadam
  10. Kalau mkn ngan ikan masin pun sedap ni

    BalasPadam
  11. Woww menu sihat ada protirn, karbo n sayur..mkn bertambah ni

    BalasPadam
  12. selalu lauk simple yang sedap

    BalasPadam
  13. silap haribulan, bertambah nasi tu, farrah :)

    BalasPadam
  14. tapi telor jugak yang bertahta dihati

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...