728 x 90

Rabu, 8 Februari 2017

Wordless Wednesday - Sekali dia datang,..


Terima kasih 58X, Sis Jari Manis 😄

43 ulasan:

  1. wow weee... betul2 berjari manis dan ketuk keyboard tapa henti ;-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ekekek ketuk sampai keyboard menangis

      Padam
    2. Keyboard pun surrender! ;)

      Padam
    3. nanti tercabut lagi huruf, terus pelat

      Padam
    4. Hahahah dulu pelat huruf apa ye? F ke P? Habis semua orang yang baca komen pun jadi pelat sama :)

      Padam
  2. hahahaha.. sis JM banyak grenade semalam

    BalasPadam
    Balasan
    1. 58X tu menjelaskan segala-galanya :)

      Padam
  3. Sis JM sekali dia boom memang meletop-letop!! Hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ana!! Nak blom blog ana tp access denied adeh

      Padam
    2. Nak bom. Log ana tp acces denied

      Padam
    3. Saya baru singgah. Dah boleh masuk dah, Sis JM :)

      Padam
    4. Ana taruk firewall kot..haha

      Padam
  4. Fuiyoo..caya lah Jari Manis...

    BalasPadam
  5. Tu dia...jari manis jadi jari lenguh lah komen smampai 58 kali..haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sal!! Tunngu ur turn lak hehehe

      Padam
    2. Tunggu, Sal. Jangan tak tunggu,..

      Padam
    3. kena update entry bebanyak ni..biar JM letih mengomen..haha

      Padam
    4. Semangat itu yang kita carikkk! :D

      Padam
  6. Blog ekin pun dia terjah gak hihihihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu la.. sis JM bila dah main habis dia selongkar sampai kan typo pun dia cari hahhahahaha

      Padam
    2. Itu observant namanya hahaha :)

      Padam
    3. Hahahahaha tu la blog ekin sokmo banyak typo..

      Padam
  7. 58x? Ekekek sib baik bukan 100x 😂

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau 100X dah kena personally hantar KFC dan pulut kuning ke Putrajaya :)

      Padam
  8. Sorry tau lama x singgah jadinya nak baca semua entri yg ada 😬

    BalasPadam
    Balasan
    1. Don't worry. Paham Sis JM busy. Saya pun tak menyempat sangat nak blogwalking sekarang ni.

      Padam
  9. Siapa x kenal ngan si Jari Manis tu..kaki boom!!! 😬

    BalasPadam
  10. ni mesti tak guna jari manis jer, semua jari termasuk ibu jari pun dia guna nih.. meletop-letop dia punya komen..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha habis semua jari yang ada dia guna!

      Padam
  11. nak kene lawan sis jm gak ni... rindue semuaaaa

    BalasPadam
  12. Assalam , tegok tajuk pon tau dah dia , buat comeback dah kita je kelaut hahaha

    BalasPadam
  13. hahaha.. sekali dtg tarik nafas dibuatnya

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...