728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Ahad, 5 Februari 2017

Yoga Tidur Yuri


Baringkan badan. Dapatkan posisi yang selesa.


Muhasabah diri sedikit. Fikirkan apa yang berjaya dicapai hari ini. Rancang apa yang ingin dilakukan pada esok hari.

Tarik nafas, lepas. Tarik nafas, lepas. Tarik nafas, lepas.

ZzzzZzzzZzzz
Selamat Bobok, semua!


20 ulasan:

  1. Alahlahlah....cubit sikit boleh...mimpi indah ya..

    BalasPadam
  2. Eh ya Allah comelnyaaa. Okeylaa, nakpi tido jugaklah. Hihi

    BalasPadam
  3. alolooo..kucen FMF ke? comel betul la ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haah, SB. Kucing saya si Yuri ni perasan diva sikit :)

      Padam
  4. comel. cute la si yuri tu. rasa nak peluk

    BalasPadam
  5. kemaaaaaain Yuri oooi !!!!!!!! untung la jadi kucing weh.. x yah sesak kepala pikir hidup hehehe..

    BalasPadam
  6. Hai Yuri! Ni jantan ke betina 😬

    BalasPadam
  7. Lain mcm je yuri buat yoga 😬

    BalasPadam
  8. Yuri buat yoga part kepala dan leher jek hihihi

    BalasPadam
  9. Best aaa yuri dpt golek bebas

    BalasPadam
  10. Sama jugak yang kak rumah.. Hihihihihi

    BalasPadam
  11. elok plak dia stay time snap gambo ekk?
    good yuri :)

    BalasPadam
  12. alolooooo.... baiknye yuri ni?... xmngamok lak kene kacau

    BalasPadam
  13. Assalam kak, waduk waduh yuri.. nak tido pun ada step stepnyya hhaaa

    BalasPadam
  14. bangun yuri bangun dah pagi dah ! hahaha

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...