NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Baca lanjut mengenainya di sini.

Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat ini, Lelaki Langit Bumi (LLB) dah ada 33 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada Lelaki Langit Bumi (LLB)? Baca Lelaki Langit Bumi (LLB) dan pilih watak kegemaran anda sama ada #teamdihaafina ataupun #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan sekali mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam Lelaki Langit Bumi (LLB) kelak. :)

Isnin, 27 Mac 2017

Terima Kasih Tertunggak - Ole-ole daripada Anies

Terima hadiah pemberian daripada Anies, pemilik blog Anies ❤ You sebenarnya sekitar bulan Februari yang lalu. Tetapi, memandangkan dua bulan belakangan ini kesempatan saya berblogging amat terhad, lambatlah entri penghargaan ini dapat diterbitkan.

Anies hantar ole-ole istimewa dari London. Tidak silap saya ole-ole ini kerana saya jadi salah seorang antara 20 pengomen terbanyak di blog Anies ❤ You sepanjang 2016.


Fridge magnet London yang cantik. Ada Big Ben, double decker bus dan National Gallery (rasanyalah,..), among the main attractions yang ada di Kota London. Suka sangat-sangat. Bertambahlah koleksi fridge magnet saya!

Terima kasih banyak-banyak, Anies! Domo arigato! Saya amat hargainya. Semoga ada rezeki Anies untuk travel lebih jauh lagi, banyak tempat lagi! Oh, jangan lupa baca kisah kembara London Anies dan kisah-kisah kembara yang lain di sini. Kisah bola pun ada! Anies ni fan bola tegar tau! 😆


20 ulasan:

 1. Seronoknya kak Farrah dapat ole ole ;)

  BalasPadam
 2. Alhamdulillah.. rezeki dapat Big Ben.. hehehe

  BalasPadam
 3. wah. best nyaa kak. dr london tu :)

  BalasPadam
  Balasan
  1. Itulah yang mahal tu,..dari jauh!

   Padam
 4. kak Farrah kena doa saya dengan Anies dapat sampai Anfield tau..haha

  BalasPadam
  Balasan
  1. Aminnnnnnnn. Akan ku doakan kalian semakin panjang langkah menawan peta dunia :)

   Padam
 5. wahh sukernye dpt ole2 london gituuuu., ;p

  BalasPadam
 6. Alhamdulillah... Bestnya kak Farrah

  BalasPadam
  Balasan
  1. Dapat ole-ole begini memang gumbira berhari-hari :)

   Padam
 7. bestnya dapat rezeki big ben

  BalasPadam
 8. alhamdulillah... sm2... moga2 empunya blog ni jg akan smpi ke london 1 hari nnt...aminnnn

  BalasPadam
 9. Assalam kah wah rezeki akak alhamudlillah!

  BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...