728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Rabu, 1 Mac 2017

Wordless Wednesday - Overnight Oat Strawberry Peanut Butter

*This is a scheduled entry. I'm away until end of March.



25 ulasan:

  1. wah2 ~ nampak macam sedap je tu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang sedapppp! Best combo dua tuh 😊

      Padam
  2. nmpk sedap wp simple...hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Senang nak prepare, senang nak mamam 😊

      Padam
  3. Balasan
    1. Menu malas nak prepare breakfast, Fiza 😊

      Padam
  4. Macam sedap ja. resipi manaaaa?? hehehe.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Campak-campak je ikut suka, Syed:)

      Padam
  5. always love overnight oat. yummy meh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Samalah kita. Saya pun sekarang rajin ber-OO nih. Senang nak sarapan :)

      Padam
  6. away dari computer ke ape cik kak Farrah tuu., ;p

    BalasPadam
    Balasan
    1. Away dari computer, away dari rumah....tu yang susah sikit nak online, wak :)

      Padam
  7. sgt teringin nak buat overnite oat ni, farrah.
    tapi tu la, bahan nyer tu asyik la x cukup.
    akhirnyer, just oat jer :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak pe, Aida. Saya pun dulu macam tu. Tapi sebab dah suka buat OO ni,..bahan2nya dah jadi bahan wajib dalam TO BUY LIST :)

      Padam
  8. Nampak mcm sedap sebab ada sobeyi...

    BalasPadam
  9. Mana Farrah ni.. Away jangan lama sangat tau..
    Browse blog Farrah ternampak snek, makanan dan minuman.. Sedap2 belaka..
    Mengugat iman tau, heheheh

    LZ datang ziarah ni : https://ladyinredplanner.blogspot.my

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...