728 x 90

Selasa, 4 April 2017

Smurfs The Lost Village

Bukan review filem ye. Cuma nak cerita, saya jumpa dengan si makhluk biru ni di IPC Shopping Centre pertengahan bulan Mac yang lepas. Kebetulan masa tu, saya dan Bott tengah order makanan kat salah satu food truck di luar IPC tu. Ini dah jadi macam hobi kami berdua setiap kali ke IPC - beli something from one of the trucks. Sebab food trucks di IPC ni bertukar-tukar. 3 hari food trucks yang ini, another 3/4 hari food trucks lain pula. So, banyaklah pilihan untuk dicuba :)

Sementara menunggu order siap, saya masuk ke ruang legar IPC. Tak semena-mena melangkah kaki ke perkampungan The Smurfs. Cuti sekolah masa tu, so adalah beberapa aktiviti yang diorang organized untuk budak-budak sempena promosi Smurfs: The Lost Village. Tak toleh kiri kanan, saya dok aim cari seats kosong. Lenguh kaki berjalan. Hari tu sibuk cari buku untuk students dan beli barang party planning.

Tengah-tengah duduk, baru perasan saya lepak sebelah makhluk biru comel ni. Apa lagi,...wefie satuuuu!

Dah ajak fist bump,..layankan aje,.. ;)

Jangan lupa, buat peminat makhluk biru comel-comel ni, Smurfs: The Lost Village akan mula 'membiru' di pawagam bermula 6 April nanti!

12 ulasan:

  1. SS ske smurf sebab dia biru... Ha Ha Ha...

    BalasPadam
  2. nak ajak anak2 tgk nanti citer ni, farrah.
    cute!

    BalasPadam
  3. mesti best ni...ada yg jual smurf tak hehe

    BalasPadam
  4. dapat smurf yang betul lagi syok hug

    BalasPadam
  5. Dulu kecik-kecik mesti tengok citer nih.. Anak² pun dah ajak nak tonton filem Smurf nih..

    BalasPadam
  6. Taksabaar nak tengok. Banyak lah cerita best best dekat wayang sekarang :)

    BalasPadam
  7. hee~ best kan !! tambah plak sebelah tu ade food truck.. adoi.. mengundang btol..

    BalasPadam
  8. nak juga layan tapi xdan :'(

    BalasPadam
  9. Comelnya Smurfs ๐Ÿ˜ Ada tengok iklan movie Smurfs nanti kan. Comel je semua. Hihi

    BalasPadam
  10. cerita yg sangattttt besttttt tingat zaman kanak2 ribena dulu

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...