728 x 90

Sabtu, 27 Mei 2017

Bertemu lagi Ramadhan,..



Selamat menunaikan ibadah Ramadhan.
Mudah-mudahan kita semua dapat peluang untuk manfaatkan bulan ini sebaik-baiknya,
Ampun maaf andai ada salah silap, salah perilaku, tindakan atau kata-kata
Semoga kalian semua dikurniakan kesihatan, kelapangan dan kekuatan untuk menempuh Ramadhan.



Image Credits to: iluvislam.com




Tahun ni tak sempat nak buat menu planner baru. Saya guna yang tahun dulu-dulu je :)

Menu Planner Ramadhan #1



Menu Planner Ramadhan #2




16 ulasan:

  1. Selamat menyambut bulan Ramadhan ..
    Semoga Ramadhan tahun ini antara Ramadhan terindah dlm hidup kita...
    Idea Menu planner Ramadhan 2 tu cute ja tu gambar periuk,...
    Cheers.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aminnn. Selamat meneruskan ibadah Ramadhan ye, Mrs. Pip :)

      Padam
  2. Salam Ramadhan Kareem Farrah 😍..
    Maafkan saya juga andai ada salah & silap..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Same goes to you, LZ. Moga Ramadhan kali ni lebih bermakna buat LZ dan keluarga :)

      Padam
  3. Salam Ramadhan Kak Farrah :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam Ramadhan, Cik Mimie. Selamat menempuh Ramadhan ye :)

      Padam
  4. Salam Ramadhan juga buat Kak Farrah. Lama saya tak singgah sini. =)

    Semangat nak memasak betul bila tengok planner tu. Huhu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jom masak-masak bulan puasa ni, Faa. :)

      Padam
  5. tak sabar nak baca resepi kak Farrah share..hehe.baca je, buatnya idok.ceh!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak pe,..baca je dah tambah ilmu. Buat belakang kira heheh

      Padam
  6. Salam Ramadhan Farah dan Keluarga...

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...