Isnin, 1 Mei 2017

DIY Kad Hari Guru

Intai search keywords minggu ni, dah mula ada yang cari diy kad hari guru. Jika diikutkan perancangan asal. saya ingin buat beberapa tutorial mudah untuk diy kad hari guru. Tetapi, masa nak membuatnya terhad. Jadi, buat sementara ini, tengok entri lama dahulu ye. Moga dapat jadi idea dan inspirasi.

Insya-Allah, by the end of this week saya cuba kongsi tutorial/idea baru untuk buat kad hari guru mudah dan yang penting jimat kos! 

Kad Hari Guru - Tema Bunga



Kad Hari Guru Tema Scrabble



Kad Hari Guru Menggunakan Washi Tapes




Kad Hari Guru - Tali Leher


8 ulasan:

  1. omgggggg...
    semua pun cantik, lagi2 yang pakai tali leher tu ...
    thanks bagi some ideas ...

    BalasPadam
  2. Anak saudara ekin duk kalut nak buat kad kat cikgu gak ni hihihihihi

    BalasPadam
  3. Comellnye kad...mesti cikgu suka kalau kita bagi kad ni...

    BalasPadam
  4. farrah, nanti aida nak tiru ekk tuto tu.
    thn ni semangat nak d.i.y hadiah hari guru anak2.
    baru siap brg nyer. kad nyer nan hado idea :( hu hu hu...

    BalasPadam
  5. double triple quadruple thumbs up! ;-)

    BalasPadam
  6. cantiknyaaaa.. huntung cikgu2 dapat card macam ni =)

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...