NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Baca lanjut mengenainya di sini.

Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat ini, Lelaki Langit Bumi (LLB) dah ada 33 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada Lelaki Langit Bumi (LLB)? Baca Lelaki Langit Bumi (LLB) dan pilih watak kegemaran anda sama ada #teamdihaafina ataupun #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan sekali mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam Lelaki Langit Bumi (LLB) kelak. :)

Jumaat, 3 Ogos 2018

Ogos yang Indah | Tetamu Hebat Julai

Assalamu'alaikum,

Entri pertama bulan Ogos. Misi 'Kembali Sayang Blog' saya tidak berjalan selancar yang diharapkan. Bulan lepas hanya mampu tulis 16 entri sahaja. Blogwalking, balas komen semua tak sempat mana. Tak apa. Buka bab baru bulan ni. 

Ogos bulan penuh semangat. Walaupun permulaan Ogos saya baru-baru ini saya berada di ER sehingga Subuh (ini nanti cerita entri lain), harap perjalanan hari-hari seterusnya untuk bulan ini lebih tenang dan indah sahaja buat kita semua. Saya dah teruja nak kibarkan bendera! Sibuk cari kayu panjang nak gantung bendera kat pagar rumah sempena keraian 31 Ogos nanti.

OK, waktu untuk memberi penghargaan. Mulai bulan Julai, saya dah berniat untuk adakan semula entri Tetamu Hebat bulanan (khusus buat rakan-rakan dan adik-adik yang rajin datang tinggal komen bertubi-tubi di blog tidak seberapa ini). Rasanya entri Tetamu Hebat yang terakhir saya buat pada penghujung 2016/awal 2017. Lepas tu dah tak menyempat nak buat dah. Kebetulan aktiviti blogging kena put on hold.

Mari berkenalan dengan Tetamu Hebat Julai From FAMF Tower:



[1]

[2]

[3]

[4]

[5]

[6]

[7]


Terima kasih banyak-banyak. Saya amat hargainya. Selain tujuh nama di atas, terima kasih juga pada yang lain-lain kerana sudi datang baca entri, tinggal komen,  beri pendapat. Istimewa buat Sha, insya-Allah ada sesuatu sebagai tanda hati. Tapi, akak hantar sekali dengan hadiah lain yang akak hutang ye (as per our Whatsapp conversation). Sebut tentang hadiah, saya juga masih berhutang hadiah dengan beberapa rakan blogger lain. Harap sabar menanti. Saya akan uruskan segera, sesudah selesai fasa pertama projek  #lelakilangitbumi. 😘

13 ulasan:

  1. semoga dipermudahkan semua! btw tahniah kak sha

    BalasPadam
  2. Kak Sha lagi! Power la Kak Sha ni :) Tahniah Kak Sha. For Farah moga mudah semuanya ya :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks atas doanya, dik. Sha memang hebat!

      Padam
  3. wah 16 entri pun dah banyak tau. by the way, saya first time datang sini dan terus follow sini sebab suka dengan cara awak menulis. kalau sudi meh lah singgah blog saya hehe. saya followers ke 625

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks so much, Aisyah. Akak dah balas kunjungan dan follow blog Aisyah. Rajin2 singgahla sini lagi. Don’t be a stranger k. 😊

      Padam
  4. Selamat kembali sayang blog Farrah. hehe. Rindu jugak kat Farrah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hai, Intan. Saya pun dah lama tak jenguk, Intan. Sorry ye. Ada kesempatan, Insha Allah nanti saya datang bertandang 😊

      Padam
  5. kebanyakan dah follow :)

    BalasPadam
  6. alhamdulillah.. Take your time kak.. Dont need to rush.. TQ So much..

    BalasPadam
  7. empat tu maksudnya saya akan terima kad raya selama 4 thn berturut2 kan? hahahahaha terima kasih byk2 ;-)

    BalasPadam
  8. ehem ehem.. masih ada namaku disitu. sesekali datang memang terus serbu entri2 akak yang terlepas. =D

    BalasPadam
  9. aida masih ke mari... in shaa Allah :)

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...