NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Baca lanjut mengenainya di sini.

Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat ini, Lelaki Langit Bumi (LLB) dah ada 33 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada Lelaki Langit Bumi (LLB)? Baca Lelaki Langit Bumi (LLB) dan pilih watak kegemaran anda sama ada #teamdihaafina ataupun #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan sekali mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam Lelaki Langit Bumi (LLB) kelak. :)

Rabu, 7 November 2018

11.11 Festival Membeli Belah LAZADA | JUALAN SEHARI TERBESAR yang WOWW

Assalamu'alaikum. Selamat sejahtera.
Sebelum saya bicara lanjut, jom kita main uji mata.

Perhatikan imej 'Cari Perkataan' (Wordsearch) di bawah. Cuba teliti dan lihat, berapa perkataan atau frasa yang berjaya kalian jumpa.
Perkataan-perkataan yang tersembunyi ikut arah:



Dapat tak? Jumpa? Jika berjaya temui sekurang-kurangnya 3 perkataan atau frasa dalam 'Cari Perkataan' di atas, maknanya mata kalian dah cukup tajam. Bolehlah masuk laman web atau aplikasi LAZADA untuk tengok dan grab tawaran-tawaran hebat sempena 11.11 SHOPPING FESTIVAL.


Klik banner untuk tahu lebih lanjut.

Ada Apa dengan 11.11 Shopping Festival

11.11 FESTIVAL MEMBELI BELAH merupakan JUALAN SEHARI TERBESAR yang bakal berlangsung di LAZADA pada 11 November 2018.


Ada banyak TAWARAN HEBAT, HARGA MENARIK untuk pelbagai produk dan DISKAUN yang pasti membuatkan pengalaman SHOPPING kalian begitu bermakna. Antaranya:



HARGA SERENDAH RM SATU (PRICE AS LOW AS RM ONE
Siapa kata RM1 tiada nilai sekarang ini? Di LAZADA macam-macam boleh dapat!

Diskaun sehingga 90% (Up to 90% DISCOUNT)
Siapa yang tidak mahu kan? Nikmati diskaun hebat dari pelbagai rangkaian produk.

BAUCAR TUNAI (COLLECTIBLE VOUCHERS) berjumlah RM11,000,000.
Kumpul baucar pada waktu yang ditetapkan.

SLASH IT dan Shake It
Jangan lupa ajak keluarga dan kenalan untuk Slash It  bersama kalian dan bersedia untuk goncang telefon semasa sesi Shake It

Tetapkan peringatan supaya kalian tidak lupa. 😃


AWESOME, right?


Jadi, tunggu apa lagi! Segeralah jengah LAZADA dan penuhkan cart kalian dengan produk-produk yang diingini. Saya pun tidak mahu ketinggalan. Memandangkan hujung-hujung tahun ini saya ada banyak masa terluang, barang-barang yang saya ingin beli di LAZADA kebanyakannya berkaitan dengan hobi-hobi saya. Wishlist saya (sudah dimasukkan dalam cart untuk dibeli semasa 11.11 Festival Membeli Belah kelak) adalah seperti di bawah:


Ernieball Earthwood Acoustic Guitar Strings - Extra Light
Tali gitar Ernieball Earthwood Extra Light ini memang pilihan utama untuk gitar akustik saya. Dalam banyak-banyak guitar strings yang saya dah cuba, paling selesa guna tali gitar ini. Dah berbulan-bulan saya tidak sempat tukar tali gitar. Inilah peluangnya. Alang-alang harga murah, saya akan beli dua tiga pek sekaligus.


TOMBOW ABT Dual Brush Pen - Pastel Series
Set pen TOMBOW di atas pula untuk aktiviti brush lettering dan calligraphy saya. Dari tahun lepas saya mula belajar buat brush lettering tetapi belum mahir sepenuhnya. Saya perlukan pen TOMBOW ini untuk tulis sentimen (ucapan) dan hiasan atas kad.


CANSON MONTVAL AQUARELLE - Watercolour Paper Pad
Sekarang tengah berjinak-jinak dengan seni watercolour pula. Selain watercolour, saya perlukan kertas khas untuk watercolour yang tahan penggunaan banyak air. Saya pilih CANSON MONTVAL AQUARELLE - Watercolour Paper Pad kerana kertasnya tebal 300gsm, berkualiti. Mudahlah saya hendak mewarna nanti.


Lihat pilihan-pilihan saya di atas. Itu bukan harga akhir tau. Perasan tak ada tanda soal (?) pada harga produk? Pada hari jualan nanti, harga produk-produk tersebut akan turun lagi. Terujanya! Memang berbaloilah.


Jom BELI BELAH di LAZADA. Pilih item yang kalian idamkan. 'Add to cart' siap-siap supaya apabila 11.11. Festival Membeli Belah berlangsung, kita tidak kalut. Selesaikan transaksi, nikmati diskaun dan senyum lebar sambil tunggu barang tiba!





Psstt! Semua perkataan dan frasa yang ditaip tebal (Bold) dan diwarnakan (Highlighted) di entri ini merupakan klu untuk Wordsearch di atas. Selamat Mencuba!

4 ulasan:

  1. betoi semua sibuk dengan 11.11 banyak saleeee

    BalasPadam
  2. Mujurlah akak takde akaun Lazada. Hik..

    BalasPadam
  3. Ala.. tak buka pun mana mana laman web shopping.. budget elek.. 🤣🤣

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...