Isnin, 25 Januari 2010

Buang Anak yang Dimaafkan Erk?!

Heheheh saja je buat post suspen. Sebenarnya nak share dengan korang pic ni. Comel pulak aku tengok anak-anak kucing ni berbalut-balut. Nampak macam selesa je diorang kena bungkus. Macam mana kucing-kucing ni ended up begini, aku kurang pasti. Tuan diorang nak buang ke...or ada orang prihatin diorang sejuk ke...yang pasti aku gelak besar tengok pic ni.

Oh ya, ditegaskan di sini, tajuk post aku ni hanya sesuai untuk pembuangan anak kucing sebegini...aku tidak menyokong perbuatan tidak bermoral yang lain. Salah tetap salah k.

2 ulasan:

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...