Selasa, 1 Februari 2011

Aku dan Cakoi

Taraaaaaa!! Inilah cakoi beraksi bebas yang aku buat untuk lunch! Housemate aku dah lama teringin nak makan cakoi...minta tolong aku buatkan. Hari ni la baru berkesempatan. Tapi ni cakoi versi orang malas. Tidak le secantik yang korang beli kat pasar malam tuh.

 Jemput makan, yea...

Nak resepi? Nanti rajin aku update kat sini k.

2 ulasan:

  1. Sedappppnya. Makan dengan kuah apa ni, Farrah?

    BalasPadam
  2. bila mau kasik aku makan cakoi?

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...