Ahad, 23 Februari 2014

Dua dua dah tak ada,...

Hari ni ada masa lapang sikit, saya 'bersih dan kemaskan' laptop saya. Banyak benar files & images yang bersepah di sana sini. Semak pula mata ni tengok. Sambil-sambil tu saya kemaskini folder gambar-gambar lama. Came across this pic. Hmmm dua-dua ekor kucing ni dah tak ada. Dah mati. Rindu pulak kat muka naif + blur kucing-kucing ni.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...