Sabtu, 11 Februari 2012

Donut Mini Bercoklat


Sekadar siaran untuk jamu mata. Donut kecil-kecil tapi gebu ni aku buat untuk ibu minggu lepas. Ibu mahu sedekah dan beri jemaah masjid makan. Asalnya nak buat donut biasa bersaiz mini,...senang nak masuk mulut heheh. Lagipun comel-comel, berselera sikit orang makan. Last minute baru decide nak buat donut coklat. Kebetulan coklat masakan dan coklat urai ada dalam stok. Apalagi,...berlakulah 'donut upgrade'. Aku sengih sorang-sorang bila dah siap buat. Super comellll!

3 ulasan:

  1. laaa. farah,kita ingatkan ada resepinya...apapon,nampak sedap lah donut tuh..kasi sikit leh??hee..

    BalasPadam
  2. @suebee - ala sorilah. memang nak masukkan resepi pun,...tapi datang penyakit malasnya. insya allah, nanti bila buat entri pasal donut gebu-gebu, farrah akan sertakan resepinya.

    BalasPadam
  3. Rajinlah kak Farrah.. Nyum nyum sedap..

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...