NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.


Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat saya menulis entri ini, #lelakilangitbumi dah ada 20 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada #lelakilangitbumi? Baca #lelakilangitbumi dan pilih watak kegemaran anda --> #teamdiha atau #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam #lelakilangitbumi kelak.


Sabtu, 12 April 2014

Clear Epoxy Sticker

Kelmarin, selepas pergi ambil MyKad baru, saya dan Bott ke One Utama. Pergi kedai barangan kraf kegemaran saya, CraftHaven. Beli 'clear epoxy sticker', 'dimentional glue' dan beberapa 'stamp pad' warna baru :) Inilah 'clear epoxy sticker @ clear epoxy dome'. Yang saya beli ni bersaiz 2.5cm (1 inci). Dalam 1 pek ada 12 unit. Saya memang perlukan saiz ini sebab nak buat 'fridge magnet' yang kecil. Projek hujung minggu ini.


Tutorial Fridge Magnet

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...