NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.

Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat ini, Lelaki Langit Bumi (LLB) dah ada 28 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada Lelaki Langit Bumi (LLB)? Baca Lelaki Langit Bumi (LLB) dan pilih watak kegemaran anda sama ada #teamdihaafina ataupun #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan sekali mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam Lelaki Langit Bumi (LLB) kelak. :)

Rabu, 9 April 2014

Gold & Silver Stamp Pad untuk Kraf


Jumpa stamp pads ni di Mr. D.I.Y. Harganya lebih kurang RM3/sebuah. Berkenan sebab saya bayangkan mesti cantik kesan 'glitter' tu atas kad. Especially untuk kad-kad ucapan keraian. Bling bling sikit!  Cuma tak pasti efek 'glitter' tu kekal atau tidak apabila kita cap atas permukaan kertas. Belum cuba lagi. Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...