NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.

Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat ini, Lelaki Langit Bumi (LLB) dah ada 28 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada Lelaki Langit Bumi (LLB)? Baca Lelaki Langit Bumi (LLB) dan pilih watak kegemaran anda sama ada #teamdihaafina ataupun #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan sekali mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam Lelaki Langit Bumi (LLB) kelak. :)

Isnin, 7 April 2014

Hiasan (Embelishments) untuk Kad & Scrapbook - Bendera-bendera Negara di Dunia


Ini koleksi terbaru saya. Pelekat bendera negara-negara di dunia. Saya perlukan 'embelishments' ini untuk satu projek dengan tema travel. Pelekat ni sesuai sangat sebab saya boleh gunakan bendera untuk mewakili negara yang telah dilawati. Satu lagi, saya kena sediakan kad ucapan untuk seorang peminat bola sepak yang makan bola minum bola dan tidur bola :) Hmmm, ni kena buat research sikit pasal penglibatan negara-negara tertentu dalam bola sepak. Saya ni buta bola.


4 ulasan:

 1. saya juga buta bola...jangan risau...jangankan buta huruf sudha..haha

  BalasPadam
 2. @Lee Wa Wan betul2, jangan buta hurud & buta hati sudah,..

  BalasPadam
 3. hye sis boleh sy tahu mana sis beli flags embelishments tu?

  BalasPadam
  Balasan
  1. Kedua-duanya saya beli di Mr. DIY. Tapi bergantung pada stok kedai. Ada kawan pernah cuba cari, tak ada. Boleh juga cuba cari di kedai2 buku seperti MPH & Popular.

   Harap info ini dapat membantu.

   Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...