NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.

Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat ini, Lelaki Langit Bumi (LLB) dah ada 28 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada Lelaki Langit Bumi (LLB)? Baca Lelaki Langit Bumi (LLB) dan pilih watak kegemaran anda sama ada #teamdihaafina ataupun #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan sekali mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam Lelaki Langit Bumi (LLB) kelak. :)

Jumaat, 11 April 2014

Kusinero Cinta Ganti Bukan Kerana Aku Tak Cinta

Tak lama lagi tamatlah kisah Mastura & Jebat. Saya pun tak sangka saya 'gigih' dan berjaya follow drama 'Bukan Kerana Aku Tak Cinta'. Sebelum ni mana-mana drama rantaian (lagi lagi yang sampai 60 episod) memang saya ikut separuh jalan je. 'Adam dan Hawa', 'Sehangat Asmara',...semua dapat pangkal cerita je, hujung saya reka version saya sendiri.

Drama yang bakal menggantikan 'Bukan Kerana Aku Tak Cinta' tidak kurang hebatnya dan dijangka bakal cetuskan fenomena. 'Kusinero Cinta' akan tampilkan gabungan tiga pelakon hebat: Aaron Aziz, Tiz Zaqyah dan Jericho Rosales. Ya, Jericho 'Pangako Sayo' tu! Nampak macam menarik je kan?! Oh ya, OST Kusinero Cinta ialah lagu 'Takdir Cinta', dendangan Awi Rafael.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...