NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Baca lanjut mengenainya di sini.

Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat ini, Lelaki Langit Bumi (LLB) dah ada 33 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada Lelaki Langit Bumi (LLB)? Baca Lelaki Langit Bumi (LLB) dan pilih watak kegemaran anda sama ada #teamdihaafina ataupun #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan sekali mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam Lelaki Langit Bumi (LLB) kelak. :)

Selasa, 22 April 2014

'Saya Buat Sendiri' - Best Wishes Card

Hari ini berjaya siapkan kad bertema hitam putih ini. Saya guna 'wrapping paper' biasa sahaja. Then, salah satu daripada phrase 'Best Wishes' tu, saya buat efek timbul menggunakan 'Mod Podge Dimentional Magic'. Produk ni akan mencipta efek permukaan kaca yang keras, timbul dan bersifat lutsinar. Jadi, bahagian yang berkenaan nampak lebih 'fancy' dan akan kelihatan lebih menonjol daripada yang lain.



1 ulasan:

  1. cantiknya..nmpak simple jer tp sgt kreatif. jelus saya tengok org2 yg kreatif mcm ni.

    zinziemeewah

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...