NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.

Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat ini, Lelaki Langit Bumi (LLB) dah ada 28 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada Lelaki Langit Bumi (LLB)? Baca Lelaki Langit Bumi (LLB) dan pilih watak kegemaran anda sama ada #teamdihaafina ataupun #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan sekali mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam Lelaki Langit Bumi (LLB) kelak. :)

Sabtu, 5 April 2014

Tambah Koleksi Masking Tapes


Pergi Daiso. 
Beli 'masking tapes' (baca mengenainya di sini) Ada design bunga-bunga, black and white polka dots dan burung hantu yang comel! Puas hati sangat-sangat! Bagi saya pembelian masking tapes di Daiso sangat berbaloi. Harga hanya RM5 segulung. 

2 ulasan:

  1. sy nak tanye satu soalan shj.....kat mane blh beli washi tape (masking tapes) ni..? tlg bagitahu sy...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh beli di kedai buku POPULAR, Mr. DIY atau DAISO. Cari di bahagian alat tulis/ bahan2 untuk kraf. Boleh juga cari di mana2 cawangan Spotlight. :)

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...