NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.

Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat ini, Lelaki Langit Bumi (LLB) dah ada 28 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada Lelaki Langit Bumi (LLB)? Baca Lelaki Langit Bumi (LLB) dan pilih watak kegemaran anda sama ada #teamdihaafina ataupun #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan sekali mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam Lelaki Langit Bumi (LLB) kelak. :)

Isnin, 5 Mei 2014

Origami Tali Leher

Selamat memulakan minggu baru! Saya sedang sibuk melipat-lipat kertas. Buat origami 'necktie'.

Nak buat apa?


Tattadaaaaa!

Saya perlu siapkan tempahan kad hari guru. Hehehe,... kad ni khusus untuk diberikan pada guru-guru lelaki. Itu sebab pakai tali leher tu. Jemput singgah ke Crafts Belvedere untuk lihat kad-kad hari guru yang lain.

1 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...