NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.

Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat ini, Lelaki Langit Bumi (LLB) dah ada 28 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada Lelaki Langit Bumi (LLB)? Baca Lelaki Langit Bumi (LLB) dan pilih watak kegemaran anda sama ada #teamdihaafina ataupun #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan sekali mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam Lelaki Langit Bumi (LLB) kelak. :)

Jumaat, 20 Jun 2014

1 klik = 20sen1 klik = 20sen?!

Kini anda boleh jana pendapatan dengan 8share. Sangat mudah! Sebarkan 'specials' (iklan-iklan) melalui medium anda kepada keluarga dan teman-teman. Gunakan Facebook, Twitter, IG, dan apa saja platform media sosial yang anda ada.

Setiap 1 klik pada 'specials', RM0.20 akan ditabungkan ke dalam akaun anda. Best kan?! Boleh dapat pendapatan sampingan hanya dengan duduk di hadapan komputer dan layari internet.

Sebab-sebab mengapa anda perlu sertai 8share:
  • Pendaftaran percuma
  • Sistem ganjaran yang mudah dan tidak messy atau complicated.
  • Senang untuk pantau status 'specials' yang anda kongsikan.
  • Tidak perlu bersusah payah. Hanya pilih produk yang anda berkenan dan sebarkan mengenainya.

2 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...