NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.

Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat ini, Lelaki Langit Bumi (LLB) dah ada 27 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada Lelaki Langit Bumi (LLB)? Baca Lelaki Langit Bumi (LLB) dan pilih watak kegemaran anda sama ada #teamdihaafina ataupun #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan sekali mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam Lelaki Langit Bumi (LLB) kelak. :)

Isnin, 2 Jun 2014

Hanya yang 'Macho' dan Maskulin!

Hari ni saya kena siapkan beberapa tempahan kad ucapan untuk Hari Bapa. Since kad ni untuk insan-insan istimewa bergelar ayah, papa, daddy, bak, baba, appa dan seterusnya,...so, design kad-kad saya perlu lebih 'manly'. Hehehe...Tak sesuai kalau bereben, berenda atau berbunga-bunga sangat!

Let's have a sneak peek! Mana tahu boleh bagi idea untuk kalian buat Father's Day Card.

Yang ini akan ditambah dengan 'Font Embellishment'.


Penyangkut baju tu dibuat daripada klip kertas. Lihat tutorial cara untuk menghasilkannya di sini :) Insya-Allah, final look of the cards akan saya muatnaik di Crafts Belvedere.

Oh, boleh juga buat kemeja comel macam kad di bawah ni.


4 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...