Selasa, 3 Jun 2014

Mood Buat Cookies Dah Sampai!

Saya kemaskan barang-barang dapur. Jumpalah stok-stok bahan baking. Terus datang seru nak buat biskut! Ala,..biskut coklat chip mudah je...sekadar buat kunyah-kunyah :)

Biskut Coklat Cip Badam untuk hidangan minum teh!

Jemput jamu mata. Nanti bila saya ada kesempatan untuk compile resepinya, saya akan update. Tak sure sangat sebab semalam main campak-campak je apa yang ada ;)

4 ulasan:

  1. terernya campak2 terusjadi cookies..hehe..saya masak apa2 pun buku kena ada depan mata,sukatan kena betul2.. hehe..yummy2 ja gambar tu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak de terer mana pun, nana. akak ni rimas sikit kalau ikut sukatan. 'campak-campak' ni hanya boleh guna pakai untuk resepi2 simple je :)

      Padam
  2. campak2 pun jd biskut.. Fiza kalau campak2 tak tahu la jadi ape..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe akak pun Fiza,...datang time 'salah campak' abis semua sekali kena campak sebab dah tak boleh nak dimakan ;)

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...