Khamis, 17 Julai 2014

Saya Buat Sendiri - 'You're The Best!'

Terbangun awal pulak untuk sahur. Tak tahu nak buat apa, habiskan masa kat bilik kraflah. Ada cebisan-cebisan kertas lebihan buat kad minggu lepas. Then, ada pulak foam font warna hitam yang dah hidup segan mati tak mahu. Huruf-hurufnya kebanyakan dah guna. So, tinggallah beberapa ketul je. Hardly nak bina perkataan atau nama. Pusing-pusing, fikir-fikir, maka terhasillah kad ni :)

You're The Best!

4 ulasan:

  1. Kak, you are so creative.
    Jeleslah..hehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. ala shikin, ni namanya bosan tak de kerja. potong, tepek, tampal :)

      Padam
  2. apsal aku xpernah merasa sekeping pun kad2 cantik ko nih?

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...