Jumaat, 15 Ogos 2014

Apabila Anak Murid Terlebih Bijak,..

Karya kreatif anak murid

Hmmm, tengoklah ni. Saya suruh buat karangan Surat Kiriman Tidak Rasmi, saya dapat luahan hati dan hasil seni! Siap ada kotak survey  'Ya' atau 'Tidak' lagi. Aduhai, nak! Tak terkata cikgu dibuatnya. Buat ayat masih tunggang-langgang, kamu bagi cikgu kartun pulak ya.

Sejujurnya, saya tidak ada masalah berdepan dengan ragam sebegini. Anak-anak kecil,....Adalah cara untuk menanganinya. Dia pusing sana-sini, pandai-pandailah kita corner. Apa yang saya tak tahan,.. tatkala si ibu bapa lihat halaman ini, mereka senyum lebar.

"Kreatif anak kita, daddy!" Ucap si Mummy dengan bangga.


Nota Senyum: Kreativiti salah channel susah jugak, Puan.


4 ulasan:

  1. hahahaha kelakar la pulak.. masa skola xpna wt cmni.. ishhh takottt kottt.. berani jugak bdk ni. hehe siap ada kotak survey tuu =p

    BalasPadam
  2. hahah kotak survey tu yg buat akak urut dada tuh :)

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. Memang salah channel! Ni kreatip nk rosakkan diri sendiri. Nanti masa periksa terkebil-kebil nak buat ayat :)

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...