NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.


Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat saya menulis entri ini, #lelakilangitbumi dah ada 20 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada #lelakilangitbumi? Baca #lelakilangitbumi dan pilih watak kegemaran anda --> #teamdiha atau #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam #lelakilangitbumi kelak.


Selasa, 5 Ogos 2014

Cashout 8share Kali Pertama :)

Saya baru je sertai komuniti 8share penghujung Jun yang lalu. Baca mengenainya di sini. Seronok juga :) Untuk kali pertama, kita hanya perlu capai RM10 untuk membolehkan cashout. Mula-mula tu liat juga. Stagnant je earnings saya. Awal Julai baru saya aktif share specials dengan kenalan di Facebook dan sahabat-sahabat di blog. Alhamdulillah, by the end of the month, dapatlah sekitar RM70. So, dengan terujanya saya klik butang Cashout!

Dah verified :)

Jomlah join 8share ramai-ramai. Klik pautan ini --> Sertai 8share




6 ulasan:

  1. selamat hari raya diucapkan ;-) teruskan berkongsi ya dengan pengalaman dan cerita baru..baru dapat info lebih skit kan.. ;-)

    BalasPadam
  2. Wowww byk tu Rm70 lebi byk dari nuffnang. Nk try join jgklah

    BalasPadam
    Balasan
    1. cubalah, JM. tapi kena rajin share specials lah...klu kena gaya, mmd lebattt :)

      Padam
  3. Cing..cing...cing...
    Macam best dari Nuffnang je ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bolehlah. Lagipun kita boleh pilih apa yg kita nak share :)

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...