Jumaat, 29 Ogos 2014

Senyum untuk Hujung Minggu yang Panjang


Walaupun saya memang tak kerja hari Isnin, saya tetap excited untuk orang lain yang akan enjoy hujung minggu yang panjang :) 
Have a blastful weekend!
Jangan lupa raikan Hari Kemerdekaan dengan rasa cinta dan syukur.


Nota Senyum: Tengoklah, saya dah tak sabar nak mula bulan baru. September, please be good to me ;)





22 ulasan:

  1. Balasan
    1. Salam Jumaat, Cik Mun. Selamat bhujung minggu!

      Padam
  2. cantiknya mushroom tuh (^_^)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cantikkk? Segan akak dengar, Cie. Ni klu orang pandai lukis tgk boleh ketawa guling2 nih ;)

      Padam
  3. salam jumaat.. besarnya cendawan tu ... hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mama Myja, namanya cendawan gebok!

      Padam
  4. Senyummmm. Sekolah kita mmg tutup hari Senin...

    BalasPadam
  5. akak ke lukis tu? comel :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Huhuhu setakat cendawan kejung camtu bolehla Amy :)

      Padam
  6. Comelnya lukisan tuh ^^ Atas tisu pula tuh :0 tallented .__.

    BalasPadam
  7. K.Farrah ni memang kreatif.
    Atas tisu pun cantik lukisannya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Huhuhu setakat lepas lukis cendawan je, Shikin. Ni jelah objek yg akak reti lukis + org kenallah itu cendawan ;)

      Padam
  8. cantik lukisan :)
    kreatif r kakak.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alamak, dik...cendawan bodo-bodo je ni.
      Budak sekolah lukis lagi cantik hihihi

      Padam
  9. kreatifnya..cantik lukisan tu..aha...sedar x sedar dah masuk bulan september lah..cepatnya masa berlalu..x lama lagi dh masuk tahun baru

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul, JM. Pejam celik pejam celik tau2 dah 2015!

      Padam
  10. pandai akak lukis :) bercuti 3 hari pun ok

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...