Rabu, 24 September 2014

GIVEAWAY – SAYA NAK SIHAT

Siapa yang belum sertai GA ini, cepat!!!! Hadiahnya sangat WOWWW! Syarat tak susah, follow, like & buat slogan :)
http://thehealthinspector.wordpress.com/
[Klik banner di atas untuk sertai GA ini.]


Slogan:

Saya nak sihat kerana bagi saya sihat bukan satu pilihan, tetapi satu keperluan (selagi Allah mengizinkan). Perlu untuk sihat agar perjalanan hidup sehari-hari lebih sempurna, dapat diluangkan bersama keluarga tercinta, dapat beribadat kepada Yang Memberi Nyawa. Biar kurang harta, tiada pangkat atau rupa,..janji kesihatan milik kita. Itu yang berharga. Kunci untuk hidup yang lebih ceria, gembira dan bahagia.


32 ulasan:

  1. Good Luck!..JM pun nak sihat..duit sikit pun x per janji sihat :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Setuju. Klu duit byk tapi tak selesa sbb sakit susah juga.
      Thanks, JM

      Padam
  2. wah bestnya GA ni. goodluck kak :)
    #da lamanya xsinggah blog ni~

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, dik. Tima kasih jugak sbb sudi jenguk sini :)

      Padam
  3. good luck n all the best farra..

    BalasPadam
  4. Semoga berjaya! Untung sapa yang dapat.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu. Memang untung :)
      Thanks, Azyyati.

      Padam
  5. http://madey09.blogspot.com/ asaalamualaikum done follow dan saya link kan blog anda ya

    BalasPadam
  6. amboi slogan akak...panjang nyer...betul akak, sihat ni keperluan...kalau di izinkan Allah...sebbab kalau tak sihat, banyak bende tak dapat nak dibuat kan... :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Slogan nak sihay katanya,.. :)

      Padam
    2. *sihat (sindrom jari gemuk ahaks!)

      Padam
  7. hakhakhak.. mentang mentang tengah sakit tekak kekekeke..
    iols simpan di bookmark dulu yeee Kak Farrah. ada masa nanti iols godek godek balik..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha sesuaiiii kan. Akak tag sebab u all berdua memang ghajin join GA :)

      Padam
  8. Good luck kak. Sy fail kalo bab slogan. Haha. Takot kang join dpt hadiah utama pulak. Hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha! Budak kalau dapat hadiah utama, akak datang mengendeng kat depan rumah!

      Padam
  9. farra.khaty tag utk GA nie
    First Giveaway : Giveaway Contest ,tak tau mcm mn nak letak link..ngee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, Khaty. Takde masalah. Nanti saya datang intai blog Khaty :)

      Padam
  10. good luck kak! menarik sangat giveaway ni. pasal kesihatan :)

    BalasPadam
  11. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/giveaway-saya-nak-sihat.html

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...