Khamis, 4 September 2014

Jangan Merangkak,...

Untuk kita sama-sama fikirkan :)



"JANGAN merangkak dengan keraguan, 
selagi itulah kau tidak akan berani untuk berdiri.
Tetapi,..
Berlarilah dengan penuh keyakinan
Kerana,
apabila tiba masanya, kau akan tiba ke DESTINASI,
mencicip indah nikmat apa yang diidami."




15 ulasan:

  1. Mon, aku doakan kau berlari dgn yakin utk capai impian kau yg 1 tuh!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Huhuhu impian yg 1 tu mmg kena lari pecut! Dh dua tahun tangguh,..

      Padam
  2. Balasan
    1. Hmmm di mana ya?
      [akak pun musykil sama] ;)

      Padam
  3. Berlari sampai ke langit untuk capai bintang di langit... :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yeayyyy! Mari kita berlari sampai ke langit! ;)

      Padam
  4. deep :)
    btw, tag awk sini tau :)
    http://cahayaalammaya.blogspot.com/2014/09/segmen-bloglist-untuk-kawan-kawan-yang.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, dik.
      nanti akak jengah Cahaya Alam Maya ye :)

      Padam
  5. wah...suka quote ni..meemberi semangat kepada JM untuk menulis heee

    BalasPadam
    Balasan
    1. JM minat menulis ye? wah,..teruskan JM. saya sokong dr belakang!

      Padam
  6. betul tu kak CT setuju. tapi kita ni manusia biase and kelemahan banyak. kadang kadang bila terasa keyakinan tu penuh membuak buak memang semangat. tapi bila dah patah semangat tu huurm..

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang, sometimes bila dah patah semangat, kita macam dah tak nampak jalan keluar dah...

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...