728 x 90

Rabu, 3 September 2014

Kad 'Hello'

Pagi tadi, sebelum buat kerja edit-mengedit, saya sempat siapkan satu lagi tempahan kad ucapan. Bukan kad magic wand, (hehehe yang itu kena tunggu magik sampai, baru siapkan...) Kad 'Hello My Friend', tema warnanya coklat.

Hello, my friend :)
Tengah undecided ni,..rama-rama kecil tu, cukup ke letak seekor atau nak tambah lagi? Hmmm, letak banyak-banyak takut semak sangat pula. Apa pendapat kalian?


12 ulasan:

  1. kalau akak suke letak satu jer..nampak simple tapi cantik..hehe..

    BalasPadam
  2. letak sekoq je, cantik.. nanti sarat sangat pulak klu letak bebanyak hehe..

    BalasPadam
  3. Yeayyyy! Hasil undian juri, memang confirm akan letak sekoq! Thanks so much, Mama Kaori, KM, JM & Shikin ;)
    Mode: Joget pusing2 dlm bilik sebab excited.

    BalasPadam
  4. Cantik nyerrrr....!!!!! sekor jer pun cukup... less is more ;D

    BalasPadam
  5. sekor saja cukup.. hihi nampak mnyerlah sebab one and only. sukaalah akak ni.. nanti share bnyak banyak lagi crafts akak..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Biar one & only, kan. Kang banyak2 macam akak bukak Butterfly Park pulak atas kad tu. Heheh, thanks CT.

      Padam
  6. ha'a, dah okay dah tu. pandainya akak hias. saya ni kena draf banyak kali. letak sana letak sini, baru puas hati. hmmm..

    saya x ingat dah cakap ke belum. tapi saya tag akak dalam award ni :D

    http://amysigadisweird.blogspot.com/2014/09/the-liebster-award-5.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hmmm akak kalau dtg penyakit buntu tu, berjam-jam jugak mengadap kad kosong. Tak de idea nak buat macammana,..
      Oh, thanks sebab tag akak. Nanti akak jawab yea :)

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...